S-a aprobat transferul la spitalul din Craiova a lăcătușului mecanic de la Cariera Jilț Sud


Autoritățile medicale au aprobat joi transferul la spitalul din Craiova, în cursul zilei de luni, a lui Călin Marian, salariatul CE Oltenia în vârstă de 52 de ani, care a suferit cu accident vascular de trunchi cerebral, în urmă cu două săptămâni. Cel care a intervenit în ajutorul lăcătușului mecanic de la Cariera Jilț Sud a fost președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.
Lăcătușul mecanic care a lucrat până acum două săptămâni pe un excavator al Carierei Jilț Sud a suferit accidentul acasă, la scurt timp după ce a revenit de la muncă, spun apropiații acestuia. Bolnavul a fost dus rapid la spitalul din Motru și apoi transferat la SJU Târgu-Jiu, considerându-se că acest caz este grav, iar unitatea respectivă nu îl putea ajuta. De două săptămâni omul s-a plâns pe patul de spital, la Târgu-Jiu, dar ar fi vrut o recuperare la un spital din Craiova. Pacientul le-a cerut apropiaților să vorbească la spital pentru a-l transfera la o unitate din Craiova. Din păcate, inițial, discuțiile verbale cu personalul Secției de Neurologie nu au dus la transfer, deși medicii au fost receptivi la dorința pacientului, transmisă prin aparținători. Asta până joi când unitatea a acceptat transferul, în ajutorul pacientului sărind deputatul Mihai Weber.
Salariatul CEO a fost foarte mulțumit când a fost anunțat că transferul său se va opera luni, deoarece doar în Craiova are pe cineva care ar putea să aibă grijă de el, pe timpul spitalizării.
Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.