S-A DECIS! Vezi când va fi numit noul manager al CEO!

ceo-maini

Deși, pe tot parcursul săptămânii trecute, spațiul public a fost invadat cu informații, pe surse, despre numirea unui nou manager la Complexul Energetic Oltenia, supraveghetorii companiei au amânat luarea unei decizii în acest sens, în condițiile în care forul de conducere al producătorului energetic este incomplet.

Consiliul de Supraveghere al CEO a decis să amâne desemnarea unui manager al companiei până după completarea Directoratului cu un director al Diviziei Energetice, selectat potrivit actului normativ care reglementează guvernanța corporativă a intreprinderilor publice.
De altfel, în scopul definitivării structurii Directoratului, CEO a anunțat, joi, 20 octombrie, redeschiderea perioadei de depunere a aplicațiilor pentru procedura de recrutare și selecție a directorului acestei divizii, compania fiind asistată pe parcursul procesului de recrutare de firmele Quest Advisors și Transearch International.
CEO încearcă, pentru a treia oară, să găsească director pentru Divizia Energetică, însă firmele de recrutare nu au reușit, nici la încercările precedente, să vină în fața supraveghetorilor cu o listă scurtă de posibili directori.
Cele mai mari șanse pentru a conduce CEO în următorii ani, deocamdată, le are Laurențiu Ciobotărică. Cel mai probabil Ionel Ilie, actualul președinte al Directoratului, îi va păstra portofoliul de la Divizia Energetică.

Adrian Georgescu






loading...
Loading...

Citește și

Fiul unui miner de la Cariera Peșteana, operat pentru a doua oară! ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Tânărul Cristian Ovidiu Marcu, în vârstă de 25 de ani, va suferi o a doua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: