S-a DESCHIS cel mai NOU cabinet de oftalmologie din Târgu Jiu! Medicul Natalia Antohi l-a dotat cu aparatură de ultimă generație!


Medicul Natalia Antohi originară din Chișinău are o experiență medicală de peste 15 ani. În orașul natal a fost medic de familie însă pasiunea pentru medicină a împins-o să își dorească mai mult așa că a venit în România unde a urmat rezidențiatul ca medic oftalmolog în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Timișoara.

La Târgu Jiu a venit după ce soțul său, medic și el, s-a transferat pe secția de ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Acum medicul Natalia Antohi își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești și la începutul acestei săptămâni a deschis unul dintre cele mai moderne cabinete de oftalmologie de la noi din oraș. Cabinetul a fost dotat cu aparatură de ultimă generație și aici se poate realiza corecție optică, măsurarea tensiunii, oftalmoscopie sau perimetrie computerizată. „Sunt medic oftalmolog de doi ani, însă am o experiență în domeniul medical de 15 ani. În Chișinău am fost medic de familie, dar când am venit în România am urmat rezidențiatul în această specializare la Spitalul Municipal de Urgență Timișoara. Mă pasionează tot ce ține de medicină, nu doar de oftalmologie, iubesc această meserie și nu cred ca mi s-ar potrivi altceva. Am decis să deschid acest cabinet de oftalmologie unde să pot aduce aparatură de ultimă generație, ceva mai nou ca acest aparat Huvitz nu există în acest moment pe piață. Aici putem realiza un consult oftalmologic calitativ. Întreagă aparatura din cabinet a costat undeva la 50.000 de euro, bani pe care i-am obținut în urma unui împrumut din bancă” ne-a declarat medicul Natalia Antohi.

Prețul unui consult oftalmologic general este de 100 de lei. Cabinetul se află pe strada Republicii din Târgu Jiu în spatele magazinului Candela.

loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: