sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 8:08

S-a stabilit data când va fi susținut examenul de Titularizare în 2020. Vezi cine nu va putea participa


Examenul de Titularizare din 2020 va fi susținut pe data de 15 iulie. Profesorii trebuie să știe că cei care nu au modulele psihopedagogice finalizate nu vor putea participa la examen. Ordinul privind metodologia examenului de Titularizare 2020 a fost publicat în Monitorul Oficial.

De asemenea, candidații care au deja un post și dau Examen de Titularizare în sesiunea iulie 2020, obținând peste 7 la proba scrisa, pot ocupa postul respectiv pe perioadă nedeterminată, însă este necesar ca în aceste cazuri, consiliile de administrație ale unităților de învățământ să confirme, prin adresă scrisă, ca posturile didactice/catedrele respective au o viabilitate estimată de cel puțin 4 (patru) ani școlari și pot fi ocupate pe perioadă nedeterminată. Ordinul prevede că acești candidați vor ocupa cu prioritate postul pe data de 29 iulie 2020.
Sedinta de repartizare pentru posturile titularizabile va avea loc pe 30 iulie. Documentul din Monitorul Oficial, arată că repartizarea candidatilor care au media de minimum 7 (sapte) vor fi ierarhizati pe o lista unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Calendarul examenului de Titularizare 2020 este urmatorul:
15 iulie 2020 – Desfasurarea probei scrise
21 iulie 2020 – Comunicarea rezultatelor initiale
21-22 iulie 2020 – Inregistrarea contestatiilor la inspectorarele scolare
23-27 iulie 2020 – Solutionarea contestatiilor
28 iulie 2020 – Comunicarea rezultatelor finale

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: