S-au trezit cu buldozerul la poartă: 28 de imobile riscă să fie DEMOLATE!

buldozer

Mai mulţi proprietari din Bucureasa s-au trezit la poartă cu un bulbozer şi o notificare prin care erau anunţaţi că locuinţele lor vor fi demolate. Directorul CNADNR, Narcis Neaga, a declarat că va face tot posibilul ca imobilele să nu fie distruse.

neaga-narcis-(2)
În jur de 28 de case stau în faţa lucrărilor pentru centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Proprietarii sunt îngrijoraţi că cei de la CNADNR le vor demola casele şi vor rămâne pe drumuri. Directorul general al CNADNR, Narcis Nega, aflat săptămâna trecută la Târgu Jiu, a declarat că va încerca să salveze casele de la demolare însă nu poate promite că toate cele 28 vor fi scăpate din faţa buldozerelor. „Am discutat cu constructorii şi le-am spus să nu înceapă lucrările în zonele caselor, să nu înceapă demolările până nu găsim o soluţie. Nu suntem convinşi că vom putea salva cele 28 de case, însă unde există posibilitate să nu demolăm, încercăm să nu demolăm pentru a nu crea probleme sociale”, a declarat Narcis Neaga.

Loading...

Citește și

ARGUMENT privind crearea Centrului „Constantin Brâncuși” al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

Moștenirea artistică lăsată de Constantin Brâncuși a intrat în conștiința umanității ca unul dintre reperele …

Un comentariu

  1. Pentru a obţine ce doriţi, indiferent ce anume, trebuie să plătiţi preţul integral. Trebuie să semănaţi, înainte să recoltaţi. S-ar putea să munciţi mult, înainte să strângeţi recolta. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:liviuurian@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.