S-au urcat la volan fără să aibă PERMIS auto!

La data de 29 august a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au depistat în trafic un tânăr 28 de ani, din comuna Tîmna, județul Mehedinţi, în timp ce  conducea un autoturism, pe DE 79 Ţînţăreni, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.

La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Politie Rurală Rovinari au identificat în trafic un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J 674, Urdari, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.

La data de 29 august a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au identificat în trafic un bărbat, de 46 de ani, din comuna Negomir, în timp ce conducea un moped pe raza comunei Negomir, neînregistrat în circulație și fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat în circulație, de o persoană care nu posedă permis de conducere.

loading...
Loading...

Citește și

Prognoza meteo pentru perioada 24 septembrie-7 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni, 24 septembrie, prognoza meteo pentru perioada 24 septembrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.