S-a pus LACĂTUL pe barul Academiei din Motru!


După două luni de tergiversări, barul „La Academie” din orașul Motru a fost închis, activitatea localului fiind suspendată de către autoritățile locale care au constat că unitatea funcționa în ilegalitate de o lungă perioadă de timp. De altfel, în acest local au avut loc mai multe scandaluri, o bătaie de anul trecut fiind încheiată cu rețineri. Mai mult, în iulie, un salariat al barului și-a pună chiar capăt zilelor la locul de muncă, spânzurându-se în magazia barului.

Afaceristului Dănuț Simionescu, deținătorul barului „La Academie” din municipiu Motru, a fost anunțat deja autoritățile municipale că nu trebuie să-și facă planuri de Revelion, în localul pe care îl deține în oraș. Asta deoarece activitatea barului va fi suspendată, până la intrarea sa în legalitate, lucru extrem de dificil de realizat, deoarece spațiul aparține Regiei Autonome a Distribuției și Exploatării Filmelor. La un moment dat, între cele două părți s-a încheiat un contract de comodat care a expirat însă cu mulți ani în urmă. Cu toate acestea, Simionescu se dovedește că prin fals a folosit contractul nevalabil, mințind autoritățile locale în vederea obținerii, frauduloase, a autorizației de funcționare. Autorizația primită de la autorități a fost anulată, după ce municipalitatea a fost sesizată că Simionescu nu este în legalitate. Pe 19 decembrie, Primăria Motru a suspendat activitatea barului respectiv, pe o perioadă nedeterminată, patronului dându-i-se posibilitatea acum să intre în legalitate.

Fals utilizat încă din 2016

Regia de Film a anunțat autoritățile locale încă din 2016 că nu mai are un contract valabil cu Simionescu ori cu societatea acestuia, dar cu toate acestea barul a primit de la autorități, în septembrie, autorizație de funcționare. Mai mult, barul lui Simionescu funcționa, de altfel, în condiții improprii, în sensul că localul prezenta pericol pentru clienți, acesta desfășurând activitate comercială în vechea sală a cinematografului din localitate, sală în care nu s-au făcut de ani buni verificări la structura de rezistență, tavanul fiind destul de fragil. De altfel, societatea lui Simionescu a pus stăpânire pe fostul cinematograf deși spațiul aparține Regiei Autonome a Distribuției și Exploatării Filmelor.

loading...
Loading...

Citește și

S-a tras linie la IPJ Gorj: Peste 16.000 de apeluri la 112! În câte cazuri s-a intervenit în mai puţin de 10 minute

Poliţiştii au gestionat anul trecut 16.072 de intervenţii în urma apelurilor la 112, iar în …

Un comentariu

  1. Nu este adevarat.Azi am trecut eu pe acolo si functioneaza la greu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.