duminică , 21 octombrie 2018 - 10:53

Să plantăm corcoduși pe Aleea Scaunelor! Și pentru Nălu, un detractor pupător de picioare

M-am decis să plantez și eu niște pomi în Parcul central din Tg-Jiu. Nu am bani de sequoia, dar de niște corcoduși altoiți cred că-mi ajunge salariul, pe care sunt dispus să-l sacrific în întregime.

Nu-s nici rotaryan și nici mason, deci, ce credeți, îmi iau amendă de la polițiștii locali dacă plantez niște porobi de-o parte și de alta a Aleii Scaunelor?

Băăă, autorități, primărie, voi sunteți nebuni? Cum să planteze cine vrea, pe unde vrea, 100 (o sută) de copaci prin parc fără să vă întrebe, fără să vă ceară aprobare, indiferent câte șnururi, fireturi sau șorțuri poartă?

E ca și cum primarele Romanescu, șefu’ la gospodăria asta mare numită Tg-Jiu, nu-i acasă și au venit niște neni și i-au pus magiun pe clanță.

Observ că nici măcar unul dintre „apostolii” lui Brâncuși, consacrați în spațiul public, nu scoate o vorbă. Sunt convins că ar fi făcut-o, în schimb, dacă masonii&rotaryenii ar fi săpat la piciorul Porții Sărutului să planteze un salcâm: acești domni veleitari au rezolvat problema marii opere care risca să se prăbușească sub greutatea propriei anverguri – au proptit-o!

În altă ordine de idei, observ că presa numără anii de la momentul când a fost reținut Marin Condescu și nu înțeleg dacă trebuie să tratez știrea ca pe una de comemorare sau ca pe una de celebrare. Deci, până la urmă, e cu colivă sau cu tort? Percep, totuși, o undă de bucurie că omul a scăpat, deocamdată, și e în libertate. Nu e de mirare, la câți bani i-au fost dați pe mână.
UPDATE. Renunț, pe final, la orice altă temă importantă, pentru că trebuie să-i răspund unui amic, sindicalist, care m-a atacat, în direct, la Tele3, că am fost prieten cu Ciurel. Nu am fost inspirat să-i dau replica pe loc, am îmbătrânit și reacționez cu întârziere, dar m-au ajutat niște domni care au pătimit în vremea aia. În vremea în care ei erau huliți, Nelu Roșca, detractorul meu de azi, era numit de către administrația Ciurel în Consiliul de Administrație la Minprest Serv SA. Așa e, domnule Roșca? Și mai apoi, Laurențiu Ciurel a devoalat pe blogul său asta: ”Despre un lider de sindicat de la Motru care s-a pus in genunchi și a vrut sa mă pupe pe picior, numai să-l fac si pe el jurist. (Cand nu s-a mai putut urla din toti rarunchii „Jos Ciurel” in față la Prefectură)”.

Nasol rău, Nelule! Deci, cine a fost prietenul lui Ciurel?

loading...
Loading...

Citește și

Tg-Jiul, ucis! Autor necunoscut?!

Când zonele/spațiile din proximitatea unui oraș sunt pline de diverși investitori, e semn că orașul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.