Sala Sporturilor din Târgu Jiu echipată COMPLET! Foto

„Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu a fost echipată cu toate dotările necesare disputării competițiilor sportive, inclusiv a meciurilor oficiale de nivel național și internațional, atât la baschet, cât și la handbal. Achizițiile respective au fost făcute de către Primăria Municipiului Târgu Jiu și se compun din: set porți profesionale de handbal certificate de către Federația Internațională de Handbal, console de baschet acționate electric, omologate de către Federația Internațională de Baschet, tabelă de marcaj electronică multisport omologată FIBA, consolă touchscreen pentru tabelă de marcaj electronică ce permite gestionarea a mai mult de 18 sporturi, precum și plasele de protecție din polipropilenă.
Valoarea dotărilor sportive este de 141.500 lei, inclusiv T.V.A.
De asemenea, primăria a achiziționat anterior și dotările cu mobilier pentru vestiare și spațiile conexe, valoarea acestora fiind de 47.500 lei, inclusiv T.V.A. În acest fel, noua construcție a Sălii Sporturilor, realizată prin modernizarea și extinderea capacității vechii construcții în cadrul programului de construire complexuri sportive, derulat prin Compania Națională de Investiții, va putea găzdui meciurile oficiale ale echipelor de baschet și handbal, precum și pentru alte sporturi . Reamintim că Sala Sporturilor, ce dispune în prezent de o capacitate de 1230 locuri pentru spectatori și proiectată astfel încât să dispună de toate funcțiunile necesare pentru desfășurarea unor competiții de amploare, a fost predată de către investitor, respectiv Compania Națională de Investiții, către beneficiar – Municipiul Târgu Jiu și a fost practic inaugurată odată cu găzduirea la sfârșitul lunii martie a Campionatului European de Box pentru Tineret„ a scris pe pagina personală de socializare primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

Minor urmărit național găsit în Târgu Jiu!

La data de 25 iunie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: