sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 6:53

Salariata Primăriei Bâlteni sancționată anul trecut pe nedrept îi stă ca un ghimpe în coaste primarului!


Edilul comunei Bâlteni este revoltat de faptul că o instanță a Curții de Apel Craiova ia dat dreptate salariatei pe care el a dat-o afară din primărie anul acesta, și a sancționat-o abuziv de două ori în 2018. Văzând că legea îl obligă să o accepte pe salariată înapoi la lucru, Vlăduleanu a schimbat foaia și le-ar fi cerut subalternilor să o ignore pe angajata cu o vecime de 25 de ani în primărie. Funcționarilor li s-a impus să nu îi permită accesul acestei angajate în biroul lor și să nu discute cu aceasta nici măcar probleme de serviciu.

Daniela Coandă a pierdut inițial la fond, la o instanță din Târgu-Jiu, procesul cu primarul dar, la finalul lunii trecute, o instanță a Curții de Apel a decis să-i dea câștig de cauză. Soluția dată de instanța de fond a fost casată iar dispoziția din 2018 a primarului privind sancționarea salariatei a fost anulată. Primăria este obligată să-i achite angajatei reclamante salariile pierdute și să-i achite acesteia cheltuielile de judecată de 2100 de lei.
Supărat că instanța nu i-a dat câștig de cauză, edilul Vlăduleanu a acționat pe altă parte împotriva aceleiași angajate, obligându-și subalternii să nu vorbească cu aceasta, să-i interzică accesul în birourile lor deși vorbim de o instituție publică și să o ignore pe aceasta. Edulul i-ar fi amenințat pe subalterni că dacă îi iasă din cuvânt îi bagă în Comisia de Disciplină a instituției apoi îi zboară din primărie.
Primăria Bâlteni este singura primărie din Gorj care nu are afișate pe site-ul instituției hotărârile emise de CL, dispozițile emise de primar, instituția fiind într-o opacitate totală. Edilul le interzice funcționarilor ce au aceste sarcini să le respecte.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: