miercuri , 16 octombrie 2019 - 10:58

Salariată taxată de primar, audiată la Poliția Târgu-Cărbunești


Angajata Primăriei Albeni trimisă de edilul Ionuț Stan în teren, opt ore pe zi, pentru că nu a percutat la o solicitare a primarului care voia să avantajeze, în mod incorect, un apropiat, a ajuns, la poliție. Salariata a fost chemată să dea declarații după ce Poliția Târgu-Cărbunești s-a sesizat că cele relatate de Gorj-Domino sunt grave, persoane cu datorii mari din comună fiind protejate de Stan, respectivii primind actele solicitate de la primărie, eludând obligația de a achita prima dată debitele, bani care ar fi completat bugetul local.

Salariata Machidon a relatat, în schimb, că deși se aștepta la o anchetă complexă, polițistul de caz ar fi anunțat-o că gravitatea cazului e minimă. Angajata s-a întrebat, în atare condiții, de ce a mai fost chemată să dea declarații. Gravitate există însă deoarece personale avantajate prin obligarea salariatei la ilegalități aveau debite de 20.000 de lei. Mai exact, bugetul local a fost prejudiciat prin avantajarea acestor debitori și asta la intervenția expresă a primarului Stan
Dacă mai punem la socoteală că edilul local nu este la prima abatere, relația sa cu subordonații fiind una, în general tensionată, oamenii spunând că ar fi fost puși de mai multe ori să încalce legea că așa voia șeful administrației locale, există precedent.

Strategie de imagine

Femeia este acum în concediu de odihnă, băgată forțat de primarul care a considerat că prezența subalternei sale în teren îi aduce deservicii de imagine, acesta având nevoie de voturi pentru a demonstra noului său partid că mai are o valoare electorală. De altfel, salariata nu s-a ferit să le povestească cetățenilor ce i-a făcut Stan și de ce.
Angajata a anunțat că va face plângere împotriva primarului la Prefectura Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce posturi și-au REZERVAT secretarii de stat gorjeni! Cine rămâne ȘOMER și cine încasează o pensie de 14.000 de lei, lunar!

Gorjenii din Guvernul Dăncilă, cu o singură excepție, nu rămân șomeri, însă pe posturile rezervate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: