SALARIAȚI ai Complexului, MESAJ pentru ȘEFUL CEO!

vulpescu

Liderii sindicali au așteptări mari de la viitorul manager al companiei miniere. Vor ca cel care este șef, oricare ar fi, să asigure stabilitatea locurilor de muncă și să dea drumul la investiții.

Constantin Mitrescu și Gabriel Căldărușe comentează informațiile privind posibila preluare a conducerii CEO de către fostul şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu. Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia speră ca noii șefi ai companiei miniere să nu vină să conducă CEO doar pentru a ocupa niște posturi destul de bine plătite. „Ne interesează ca cel care vine la conducerea Complexului Energetic Oltenia să-și facă datoria față de această unitate, să avem viitor în cadrul acestei companii și bineînțeles stabilitatea locurilor de muncă. Din punctul nostru de vedere este imposibil ca o asemenea companie să fie condusă de la București. Un prim semnal că-și doresc ca această companie să funcționeze și nu  vin doar să ocupe niște poziții destul de bine plătite ar fi ca domnul Vulpescu și cei care vor conducerea CEO să-și desfășoare activitatea în Târgu-Jiu”, a declarat Gabriel Căldărușe.

Mitrescu: Să crească veniturile salariaților

Vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie este de părere că Remus Vulpescu nu are încotro, în cazul în care ar fi numit. Trebuie să vină la Târgu-Jiu dacă vrea să conducă cum trebuie Complexul Energetic Oltenia: ”Sindicatele au întotdeauna așteptări de la manageri. Trebuie să fie profesioniști, integri, să respecte salariații și veniturile acestora, să le crească veniturile dacă se poate. Nu știu dacă Vulpescu este competent să conducă CEO. Vom afla. Trebuie  lăsat câteva luni de zile pentru a vedea dacă e bun manager sau nu. Vulpescu nu are încotro. Trebuie să se mute la Târgu-Jiu pentru a conduce CE Oltenia pentru că deocamdată aici este sediul companiei”, afirmă Constantin Mitrescu.Loading...

Citește și

Ce-i RECOMANDĂ Vîlceanu lui Chivu

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal îi transmite liderului PNL Rovinari, Laurențiu Chivu, că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.