miercuri , 16 octombrie 2019 - 11:03

Salariații „instigatori la grevă” au câștigat la Tribunalul Gorj procesul cu CEO! Compania bună de plată


Procesul CE Oltenia cu cei 30 de salariați ai companiei care au fost considerați în ianuarie drept „instigatori la grevă”, pentru că în companie s-a oprit lucrul timp de șase zile, a fost pierdut de CEO și la a doua instanță. De altfel, Tribunalul Gorj, Curtea de Apel Craiova și iar Tribunalul Gorj au judecat acest litigiu început de CEO cu cei de 30 de angajați. La termenul din 17 mai s-a pronunțat instanța de a respinge acțiunea CEO ca nefondată, dând dreptate astfel salariațiolor. Sentința poate fi atacată însă cu apel, deși completul de trei a decis că societatea trebuie să le plătească angajaților inclusiv cheltuieli de judecată.

Cei 30 de angajați s-au apărat fiecare cum au putut în fața juriștilor CEO care le cereau daune pentru greva spontană din ianuarie. Deși, compania a promis că nu vor fi salariați trași la răspundere totuși au dat în judecată angajații incomozi. Oamenii spun că prin acest demers s-a dorit ca compania să-și țină în șah pe cei care li s-a împotrivit, dar mai mult s-a dorit ca aceștia să fie dați exemplu la ,,așa nu,, împiedicându-se astfel alte ieșiri ale minerilor în față la viitoare proteste.
Pârâții din procesul cu compania spun că acum nu îți mai fac griji legat de mersul procesului deoarece atâtea instanțe i-au considerat nevinovați de un protest spontan care s-a extins cu repeziciune în toate carierele.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce posturi și-au REZERVAT secretarii de stat gorjeni! Cine rămâne ȘOMER și cine încasează o pensie de 14.000 de lei, lunar!

Gorjenii din Guvernul Dăncilă, cu o singură excepție, nu rămân șomeri, însă pe posturile rezervate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: