sâmbătă , 16 noiembrie 2019 - 4:24

Salariatul de la SE Rovinari a decedat la SJU Târgu-Jiu! Avea 46 de ani și doi copii!


Ion Badea, salariatul SE Rovinari ajuns marți după-amiază la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu după ce i s-a făcut rău, a decedat miercuri în jurul orei 17.00 la unitatea medicală. Acesta fusese internat în Secția ATI a SJU în stare foarte gravă. Salariatul lucra la Secția Mori a Sucursalei Electrocentrale Rovinari, iar colegi de-ai acestuia au spus că muncitorul a fost transportat la spital de la serviciu, în timp ce alții spun că ar fi fost luat, de fapt, de la domiciliu.

Doliul a îmbrăcat Cariera Jilț Nord pe 10 octombrie 2019, când salariatul Daniel Licărete, din Bolboși, de 46 de ani, a murit acasă, în urma unui stop cardiac, lăsând în urmă doi copii. Cu trei luni în urmă mai murise un salariat al CEO tot de inimă, iar acum s-a înregistrat al treilea deces al unui angajat al companiei, la o lună de ultimul incident similar.
De data aceasta, Ion Badea în vârstă de 46 de ani, spun colegii acestuia, a ajuns marți după-amiază la spital după ce i s-a făcut rău la muncă, deși ieri se vehicula că omul era acasă când a fost dus la spital, fiind în recuperări. A fost internat la ATI iar medicii l-au considerat, din start, un caz grav. Doctorița Stoichițoiu a consultat bolnavul și le-a promis rudelor și colegilor acestuia că respectivului i se vor face toate investigațiile necesare, inclusiv un tomograf, asta deși aparatul se stricase luni. Pacientul a primit tratamentul necesar a doua zi și i s-ar fi făcut deși s-a realizat și procedura cu computerul tomograful, cu toate acestea, miercuri la ora 17.00 și-a dat sufletul. Familia spera să-l transfere pe pacient la un spital din Timișoara dar nu a mai apucat să facă asta.
Colegii de muncă deplâng trecerea prea repede în neființă a lui Ion Badea și pun pe seama stresului de la serviciu și această nouă dramă din CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Vienescu: Postul de manager și cele din Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, scoase la concurs, în regim de urgență!

Actuala conducere a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Tg-Jiu are zilele numărate! Atât postul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: