SALARII RECORD în Primăria Motru! Cine ia 9.000 de lei și pentru ce! Are cea mai MARE LEAFĂ


Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a declarat că peste 20 de angajaţi ai administraţiei locale au salariile mai mari decât ale lui. Cel mai mare slaraiu din primărie fiind al secretarului administraţiei locale care câştigă 9.000 de lei.

O parte din angajaţii Primăriei Motru se bucură de un venit cu mult peste medie. Astfel, peste 20 de funcţionari publici din cei 178 au salariile peste 6.000 de lei. „Toată lumea vorbeşte de salariu bibliotecarelor, dar salariul bibliotecarelor e printre salariile medii din Primăria Motru. Peste salariul bibliotecarei sunt foarte multe salarii mult mai mari, vorbim de brut de 6000-7000 de lei până la 9000 de lei, cât are secretarul primăriei. Eu am brutul 6000 de lei. Mă gândesc că aceste salarii sunt făcute conform legii. Verificăm, lucrăm la asta, însă dacă legea prevede aşa ceva, asta e. Legea prevede sancţiuni şi pentru cei care au greşit şi pentru cei care încalcă legea, intenţionat sau nu. După părerea mea, nu sunt greşeli, sunt nişte sporuri.
Am cerut o situaţie de la Asociaţia Municipiilor şi mi s-a răspuns că, din 42 de municipii, doar la şapte municipii s-au inclus anumite sporuri la salariul de bază. Şefii de servicii şi chiar alţi funcţionari publici au salariul mai mare decât primarul. Toţi funcţionarii au anumite sporuri, cum ar fi: spor de confidenţialitate, spor de mobilitate, spor de condiţii vătămătoare, spor de solicitare neuro-psihică. Cred că peste 20 de angajaţi din primărie au salarii mai mari decât al primarului”, a declarat primarul Gigel Jianu.

loading...
Loading...

Citește și

Noul PREFECT de Gorj, DECIZIE privind ACCESUL în PREFECTURĂ

Cristinel Rujan nu renunță la ordinul dat de Ciprian Florescu prin care se impune un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: