Salariul unui inspector social în CEO rămâne înjumătăţit

parvulescu

Unul dintre directorii Complexului Energetic Oltenia, membru în Directoratul companiei, Aurel Medinţu, a declarat că salariul unui inspector social va rămâne la nivelul grilei de salarizare, aprobată în Consiliu de Supraveghere şi aplicată deja de câteva luni.
Asta înseamnă că liderii FNME, care au câştigat procesele cu CEO, vor primi un salariu pentru care nu au semnat la acel moment actele adiţionale.

Liderii lui Marin Condescu au acţionat în instanţă compania, nefiind de acord cu diminuarea salarială propusă de conducere şi cu modificările CCM. În paralel,  2.700 de salariaţi TESA au semnat, vara trecută, actele adiţionale în care erau prevăzute diminuări salariale, aproximativ 27 de lideri ai FNME refuzând acest lucru.

Pe funcţie, cu salariu „mic”

Printre cei care care au câştigat până acum în instanţă, se numără Ion Răducu, Petre Bejinaru, Adrian Marciuc, Constantin Ureche şi, în urmă cu câteva zile, Dumitru Pârvulescu. Din spusele lui Aurel Medinţu, ei îşi vor reprimi funcţiile de inspectori sociali, dar fără salariul bănos de altădată: „Evident că Dumitru Pârvulescu va fi reîncadrat în funcţia de inspector social. I se va aduce din nou spre semnare contractul individual de muncă. Cert este că va beneficia de salariul micşorat, în baza grilei de salarizare în vigoare. Nu va mai primi, să zicem, 8.000 de lei, ci 4.000 de lei, fiindcă nu există bază legală acum pentru salariul pe care l-a avut până la noua grilă aprobată de companie”, a spus Aurel Medinţu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.