Sancționați cu 4.000 de lei pentru transport ilegal de lemne și carne de porc

La data de 19 iunie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat în trafic, pe DJ 672 Tismana,  un bărbat de 33 de ani, din localitate, transportând în mod repetat cu o autoutilitară, în baza aceluiași aviz de însoţire, cantitatea de aproximativ 4 mc lemn de fag.

De asemenea, au fost efectuate verificări cu privire la expediţiile de material lemnos efectuate de o societate comercială de pe raza oraşului Tismana, stabilindu-se că la data de 12 iunie a.c., a fost expediat volumul de aproximativ 3 mc material lemnos, fără aviz de însoţire.

Urmare a celor constatate, poliţiştii au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 2.000 lei, conform Legii 171/2010 republicată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi au dispus confiscarea volumului de material lemnos.

La aceeaşi dată, poliţiştii au identificat un bărbat de 56 de ani, din oraşul Tismana, care  transporta cantitatea de 150 kg carne şi produse din carne de porc, fără documente legale.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, conform Legii 12/1990 republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar cantitatea de carne a fost confiscată şi predată DSVSA Gorj, pentru luarea măsurilor legale.

loading...
Loading...

Citește și

Concertul de la Viena s-a oprit, speriați de o bombă care nu era bombă, ci un vibrator

Un vibrator declanşat din senin a stârnit panică la un concert din Viena. Poliţia a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: