Sancțiuni de 10.000 de lei aplicate de polițiștii gorjeni!

La data de 18 iunie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea şi Ocolului Silvic Târgu Jiu, au acţionat pentru depistarea persoanelor care desfăşoară activităţi de comerţ cu material lemnos, fără a respecta legislaţia în domeniul silvic, aplicând sancţiunii de 10.000 lei, confiscând valoric 47 mc material lemnos.

Cu această ocazie, poliţiştii au efectuat un control la un depozit de material lemnos, de pe raza municipiului Târgu Jiu, stabilindu-se că în gestiune există o diferență între stocul scriptic și cel faptic, de aproximativ 43  mc material lemnos.

Totodată, s-a stabilit că nu au fost respectate prevederile legale privind modul de completare al avizelor de însoţire a materialului lemnos.

Poliţiştii au dispus plata contravalorii cantităţii de material lemnos neevidenţiat în gestiune, în valoare de peste 27.000 lei, fiind aplicate şi 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.000 lei, conform Legii 171/2010 republicată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

De asemenea, un alt control a fost efectuat la un depozit de pe raza comunei Peștișani, stabilindu-se că în gestiune există o diferență între stocul scriptic și cel faptic de peste 4 mc material lemnos, de esență fag.

Poliţiştii au dispus plata contravalorii cantităţii de material lemnos neevidenţiat în gestiune, în valoare de aproximativ 700 lei, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 lei, conform Legii 171/2010 republicată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

loading...
Loading...

Citește și

Concertul de la Viena s-a oprit, speriați de o bombă care nu era bombă, ci un vibrator

Un vibrator declanşat din senin a stârnit panică la un concert din Viena. Poliţia a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: