Șantierul de la Albeni, ÎNCHIS PE LOC după lovirea conductei de gaze!


• Dirigintele de șantier, nemulțumit de calitatea lucrărilor

Începând de miercuri, șantierul deschis în curtea școlii Albeni a fost închis, urmare a incidentului legat de lovirea conductei de gaze a localității. Dirigintele de șantier al lucrării, venit la fața locului de la Târgu-Jiu, a sesizat că investiția nu s-ar realiza întocmai cu cele trecute în proiect și a decis ca șantierul să fie închis pe loc. Joi a bătut vântul în curtea școlii din localitate, aici nefiind văzut nici picior de constructor.

Lucrările din Albeni, care au început cu stângul după ce lucrătorii au fost la un pas să provoace o deflagrație, au fost oprite pentru a se evita alte probleme care pot apărea pe parcursul investiției. Decizia a luat-o dirigintele de șantier care a impus o pauză până la clarificarea exactă a situației. Cert este că, joi, localnicii nu au mai văzut pe nimeni la locul lucrării, constructorii oprind lucrul de miercuri.

De altfel, autoritățile din Albeni au inițiat, de anul trecut, un proiect de investiții care privește realizarea unui teren sintetic cu nocturnă în incinta școlii gimnaziale din localitate. Deși lucrările conform anunțului postat lângă investiție au început, pe hârtie, pe 18 octombrie 2017, lucrările propriu-zise au fost inițiate abia săptămâna trecută, termenul de finalizare fiind 18 octombrie 2018. Sâmbătă însă lucrarea prost supravegheată a fost oprită după ce în timpul săpăturilor a fost lovită conducta de gaze care traversa terenul respectiv. Primarul localității Ionuț Stan a încercat să acopere incidentul spunând că lucrurile nu au stat întocmai celor relatate de cetățenii localității, obligați să stea fără gaze urmare a evenimentului respectiv.

loading...
Loading...

Citește și

CONFLICT în PNL Târgu-Jiu! Ce-i TRANSMITE Romanescu lui Berca

Preşedintele organizaţiei municipale, Marcel Romanescu, îl taxează pe prim-vicepreşedintele Eduard Berca după ce acesta a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.