sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:00

Scandal cu GEAMURI SPARTE la ședința Consiliului Local Albeni! Un consilier, RĂNIT, alții AU FUGIT din sală! A venit POLIȚIA și JANDARMERIA


Ședință cu scandal la Consilil Local Albeni, unde aproximativ 50 de acoliți ai primarului Ionuț Silviu Stan au fost aduși să pună presiune pe consilieri pentru a vota unele proiecte fără fundament legal. Lucrurile au degenerat în scurt timp, în sala în care avea loc ședința a fost oprit curentul electric și s-a creat o ambuscadă între consilierii care voiau să părăsească sala și oamenii primarului care stăteau cu spatele în ușă. Unul dintre consilieri a fost rănit la o mână, după ce un geam al încăperii s-a spart, iar ceilalți consilieri au reușit să fugă. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști de la Poliția Tg-Cărbunești și jandarmi.

Consilierii locali de la Albeni au fost sechestrați, joi, minute în șir, în sala de ședințe, de zeci de acoliți ai primarului Ionuț Silviu Stan, ”împarfumați” bine la cârciumile din localitate, și obligați să voteze, sub presiune, câteva proiecte de hotărâri fără fundament legal și împotriva voinței lor. Din declarațiile unor consilieri, care, de teamă, au dorit să-și păstreze anonimatul, ce s-a întâmplat la ședința Consiliului Local Albeni e de-a dreptul penal.
”Tatăl primarului și acoliții acestuia au dat de băut unor oameni și apoi i-au adus la ședința de consiliu. Au fost 50-60 de persoane să-i susțină proiectele aberante ale primarului Stan. Oamenii au venit porniți, iar în aceste condiții nu se putea desfășura ședința, totuși am zis că e normal să ne facem treaba, să nu fim acuzați că-l blocăm pe primar. E incredibil că noi abia la ședință primim documentele de pe ordinea de zi, deși ar trebui să le primim cu cinci zile înainte și, practic, mergem cu mâinile în buzunar, să votăm. Joi, trebuia să votăm reducerea salariilor angajaților, strategia de achiziții pe anul în curs, care trebuia să fie gata din ultimul trimestru al anului trecut. Este a patra oară când le introduce pe ordinea de zi, doar în această lună. I s-a cerut fundamentarea economică și primarul n-a putut s-o prezinte, așa că cele două proiecte au fost amânate din nou. Florentin Clipici, omul primarului, i-a sugerat acestuia să suplimenteze ordinea de zi și să introducă un proiect pentru un drum de 500 de metri, pe care să-l facă cu 6 miliarde vechi și un studiu de fezabilitate de 500 de milioane. Primarul a semnat deja, din noiembrie, un contract cu o firmă pentru acest studiu și a venit, în decembrie, ca noi, consilierii, să-i semnăm retroactiv. E o ilegalitate și nici nu era prevedere bugetară pentru acel studiu”, a spus alesul local.

„Nu-i lăsați, nu- lăsați!”

În aceste condiții, era previzibil că ședința nu poate avea loc și, la un moment dat, cineva a stins lumina în sală, iar din acel moment, lucrurile au scăpat, complet, de sub control.
”Totul se desfășură în urlete și țipete. Se stinse becul, în timpul ședinței, lovituri, care-ncotro. Agitatorii primarului, pe care tatăl primarului și cu o doamnă îi îmbătară, se puseră cu spatele în ușă. Voiau să ne țină acolo, să votăm la presiune acele proiecte. Am încercat să ies , să-mi fac loc, și n-au vrut să mă lase să ies . La un moment, dat se sparse un geam, iar consilierul Giubega a fost tăiat la o mână. Văzui că se îngroașe gluma, cu becul stins, cu geamuri sparte, cu țipete, «Nu-i lăsați, nu- lăsați!», reușii să forțez ieșirea, îl luai pe Giubega și plecarăm. Fiecare fugi pe unde putu. Mașina de poliție era la 200 de metri de primărie. Nu-I interesă că acolo erau oameni în pericol. Abia când le-am spus eu au mers acolo. Au veni tapoi zece polițiști și jandarmi”, a declaratconsilierul.
Vintilă Giubega, consilier PSD, a fost tăiat la o mână de geamurile sparte. Din spusele oamenilor, cinci mașini de poliție și una de jandarmi au ajuns la Primăria Albeni. Au fost audiați câțiva consilieri locali și o parte din oamenii care au participat la ședință. Potrivit unor surse din zonă, audierile vor continua și vineri.
Ceea ce se petrece la Albeni e de-a dreptul penal, însă poliția, în afară de a deschide niște dosare penale, nu a luat alte măsuri deși, din relatările unor consilieri, se conturează cel puțin infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

11 comentarii

 1. Ţăranu Nicolae

  Erau interesante şi părerile primarului şi ,,acoliţilor” dar probabil, ca de obicei, …,, nu au putut fi contactaţi” oricât s-a zbătut autorul!

 2. Un judet putred de corupție !

  Trăim în țara infractorilor ! Condusă de de infractori cu sprijinul larg al autorităților corupte și incompetente.

 3. LAS FIERBINTII ! ,,, de Gorj.

 4. „Acolitii” aia platesc salariile consilierilor care pun bete-n roate dezvoltarii comunei. De cand sunt membrii in CL? De cand sunt angajati la Primaria Albeni? Ce au facut pentru banii aia, adica pentru ce au votat cetatenii?

 5. Țara lui Papură Vodă

  Un județ putred de corupt.

 6. România ,trezeste-te !

  Acest județ datorita politicienilor a ajuns ultimul in tara că nivel de trai. CEO se îndreaptă spre faliment,investitori 0,toate autoritățile colcăie de incompetenți și corupți. Începând de la acest guguștiuc de prefect ,contanuaind cu haosul din poliție,jandarmerie, justiție,fisc,itm,învățământ și spitale ce au ajuns focar de infecție și morga pentru săracul roman. Faceți o simpla evaluare cine este la conducerea acestor autorități corupte și incompetente ! Un judet dominat de PSD și corupt pina la nivel de femeie de serviciu. Au plecat peste 200.000 de mii de gorjeni in ultimii 10,20 de ani în străinătate să își câștige existența și un trai mai bun. Au rămas numai lichelele și fosilele politrucilor angajați în sistemul bugetar. Am ajuns un judet jalnic datorita acestor derbedei ce au monopolizat totul și mainipuleaza pe bieții pensionari și pe cei fara creier,că vor trăi mai bine. Poate ei trăiesc mai bine ,căci in rest e jale mare in Gorj. Ne fug copiii pe capete și nu se mai întorc.

 7. Siguranță și încredere !!!

  Un oraș plin de bețivani,scandalagii, prostituție,jocuri de noroc,cazinouri,,farmacii,case de amanet, cârciumi,drogurii și curve. Toate acestea sub ochii miliției sau in cârdășie cu ei.

 8. Saracu primar nu poate face nimic acolo e o cloaca

 9. Asa se intampla cand Primarl nu este un bun manager…cum sunt primari care nu stiu ce cauta intr o asa functie…..ce i de mirare ca trebuie sa suferim consecintele. Ne facem de ras tara ….pacat..rusine. ar trebuii sa reflecteze si alti primari asupra acestui cas si sa evite discutiile si certurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: