SCANDAL în CEO. LIDERII, acuzaţi că şi-au făcut SALARII de directori

Constantin Creţan susţine că unii lideri sindicali au folosit, la finele anul trecut, 1 milion de lei din banii alocaţi de administraţie pentru echilibrările salariale şi şi-au făcut lefuri foarte mari.

Preşedintele Sindicatului Lignitul Oltenia spune că fondul de armonizare salarială n-a fost de 24 de milioane de lei, ci de 25 de milioane. Constantin Creţan acuză, din nou, că 1 milion ar fi fost împărţit de liderii mari din Complexul Energetic Oltenia, Pârvulescu, Marciuc, Mitrescu, care şi-ar fi făcut clase de salarizare mari. “S-au acordat drepturi salariale în valoare de 1 milion de lei unora din mişcarea sindicală. Cum ar fi: Adrian Marciuc, Constantin Mitrescu şi Dan Pârvulescu. Au fost ridicaţi de la clasa 52-53, la 57-58. Acel milion s-a consumat la comanda liderilor sindicali. Cum e posibil ca liderii sindicali din CEO să fie plătiţi la nivelul directorilor generali? Primesc până în 60 de clase de salarizare, deși nu prestează nicio muncă. Administraţia a avut la dispoziţie 25 de milioane pentru echilibrări, dar 1 milion a dispărut în urma unei înţelegeri între administraţie şi sindicate. Am dovezi destul de clare că liderii sindicali au primit clase suplimentare”, a declarat Creţan.

Mitrescu: Doctor Ciomu, de la Medservmin, nu ştie nimic

În replică, vicepreşedintele FNME, Constantin Mitrescu, spune că liderul Sindicatului Lignitul Oltenia a ieşit la atac pentru că urmează să fie dat afară de la Medservmin. Constantin Creţan lucrează pe jumătate de normă pe perioadă determinată la societatea prestatoare de servicii medicale în minerit, încasează un salariu de aproximativ 700 de lei pe lună. “Lui Creţan îi se mai spune, după ce a fost angajat la Medservim, şi doctor Ciomu. Credeţi că ştie ce înseamnă 1 milion de lei noi? Dacă luam banii ăştia ne ducem în Caraibe şi cumpăram insula. Omul ăsta nu ştie nimic. Se pare că-i expiră acum contractul, l-am auzit pe Boza că-l va lăsa pe drumuri. Se vede că e tot prost. Anul trecut, fondul de salarii s-a suplimentat de la 24, la 24 de milioane 900 de mii. Cei 900 de mii au mers în creșteri salariale, în 2017, la diferite categorii de angajați CEO. Nu ne-am făcut noi, liderii, salarii de directori. Creţan începe să latre, pentru că e la Masa Tăcerii şi nu participă la negocierile pentru noul CCM”, a declarat Mitrescu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

3 comentarii

  1. ,Informații false sau parțial adevarate….păi cum ar fii putut, ,ALESUL” să se mulțumească cu atât. Ei pe lîngă această sumă au dat celor apropiați (fraților, nepotilor si surorilor ). La ROSIA spre exemplu ,,ALESUL” de la asecari Vartan nu a fost mulțumit ca a luat clasele lucrătorilor de la sectorul lui si lea dat cateilor lui, a luat si din clasele celor de la tesa si ia dat surori lui sase clase….RUSINE HAHALERELOR

  2. Boza are datoria sa faca clarificari in acest caz. Nu ne putem astepta sa ne lumineze Mistretu sau ailalti liderache.

  3. Acest Vartan de la Rosia este papagalu de spune ca seful lui de sector face doar ce ii spune el, ptr ca el la pus sef. Pai ne-am dus la Dracu. ,,NEA ALESU” spune matale cum ai fost in croaziera si ai fost trecut ca esti la sindicat….Da la ultima croaziera….Are rost sa vorbim si de celelalte. Sau poate ne spui cum au cheltuit femeile prema de 8 martie,,,A LA RESTAURANTUL MATALE….AU AVUT MENIUL OK…DAR DACA MINERU E PROST ARE TOT CE MERITA….,,NEA ALESU” mai treci pe la munca ca nu te mai cunosc fraierii ce te voteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.