SCANDAL într-un bloc din Târgu-Jiu! Locatarii au chemat Poliția


Antena unui operator de cablu, internet și telefonie mobilă care a fost amplasată, la jumătatea acestei luni, pe un bloc situat în zona 23 August a municipiului Târgu-Jiu, a creat nemulțumiri printre locatari. De altfel, construcția a apărut pe imobil abia după ce locatarii de la blocul situat vizavi au interzis Asociației de Proprietari nr. 14 să accepte ca antenă să fie ridicată pe blocul lor. Operatorul a bătut însă palma cu asociația vecină, iar antena a fost ridicată, fără știrea locatarilor, pe blocul acestora. O proprietară a sesizat fapta și a reclamat totul la Poliția Locală și la Inspecția în Construcții Gorj.

Operatorul de date a căutat cel mai bun loc din zona 9 Mai a orașului Târgu-Jiu pentru a-și amplasa antena și, la finalul anului trecut, a ochit un bloc din cadrul Asociației de Proprietari nr.14. Locatarii au ripostat și au anunțat președintele asociației că nu vor antena pe imobil, susținând că le va fi afectată sănătatea. Deși operatorul a anunțat că va achita o chirie deloc modică asociației, locatarii nu au dat înapoi. „Acum 5 luni, președintele de la asociația nr.14 a vrut să pună o asemenea antenă pe blocul nr.94 din 23 August. Majoritatea locatarilor ne-am opus dar, de dimineață, vedem că a răsărit antena operatorului X pe blocul de vizavi, la altă asociație de proprietari. Oare nu trebuia să ne ia și nouă acordul cum spune legea că ne afectează sănătatea copiilor noștri”, a precizat un locatar, făcând public incidentul pe o rețea de socializare.

Fără autorizație de la primărie

La jumătatea acestei luni, antena, exact cum a spus locatarul, a apărut la asociația vecină, de data aceasta fără ca proprietarii să fie întrebați dacă sunt sau nu de acord cu construcția. O femeie a sesizat imediat neregula și a reclamat totul la Poliția Locală Târgu-Jiu dar și la Inspecția în Construcții Gorj, pentru a verifica dacă operatorul are autorizație de construcție. Așa cum era de așteptat, Primăria Târgu-Jiu nu a eliberat niciun fel de autorizație. Operatorul a trebuit să răspundă pentru lipsa documentelor. Antena a rămas însă pe bloc și după venirea verificatorilor.

loading...
Loading...

Citește și

Bărbat surprins în timp ce arunca gunoiul pe o stradă din Târgu-Jiu! Ce amendă a primit pentru gestul său

Un bărbat a fost surprins de polițiștii locali din Târgu-Jiu, miercuri, în timp ce arunca …

Un comentariu

  1. Dacă le dădea și lor bani ..să vezi cum uitau de sănătate. Fac scandal degeaba. Când mănâncă tot felul de porcării cu aditivi, când beau de rup și nu dorm nopțile atunci nu se mai gândesc la sănătate. I-a apucat acum grija. Antena nu produce radiații atât de mari să îi afecteze. Dar uite așa românul ..cu scandalul la el..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: