SCANDAL într-un cartier din Târgu Jiu! Oamenii sunt REVOLTAȚI: nu știu ce să mai facă!


Locatarii blocului aflat vis-à-vis de Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu sunt revoltați! Oamenii spun că în zonă reușești cu greu să găsești un loc liber unde să îți parchezi mașina, iar de când una dintre parcările din zonă a fost închisă de către proprietarul de drept situația a devenit una disperată. „Bun, parcarea a fost retrocedată, omul și-a închis aici, dar noi cei din zonă ce facem? După ce că abia găseai un loc de parcare acum ne-a fost luata și asta noi acum ce facem cu mașinile, le lăsăm în stradă?” a spus unul dintre locatarii blocului în fața căruia se află parcarea.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu încearcă să găsească o soluție însă până atunci oamenii din zonă sunt nevoiți să își parcheze mașinile în parcările vecine. „Terenul pe care se află parcarea de pe str. Nicolae Titulescu, colț cu str. 1 Decembrie 1918, în suprafață de 228 m.p., a fost retrocedat fostului proprietar (în prezent decedat). Retrocedarea s-a realizat prin Decizia nr. 785 din 26.09.2007 a Curții de Apel Craiova, devenită irevocabilă prin Decizia nr. 3337 din 26.05.2008 a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
În 2001, defunctul a solicitat Primăriei Municipiului Târgu Jiu, în baza Legii 10/2001, restituirea în natură sau în echivalent a suprafeței de teren deținute. Neacceptându-se modalitatea de soluționare a notificării prin acordarea de despăgubiri, s-a ajuns la formularea cererii de chemare în judecată de către fostul proprietar. Curtea de Apel Craiova a dispus restituirea în natură a suprafeței de 228 m.p.( teren pe care se află în prezent parcarea respectivă) și acordarea de despăgubiri pentru diferența de teren 227 m.p., suprafață pe care a fost construit un bloc de locuințe. Pentru această ultimă situație, dosarul a fost înaintat la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților în vederea soluționării”, se arată într-o informare de presă trimisă de către Primăria Târgu Jiu.
Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.