sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:29

SCANDAL între LĂUTARI: „Să mă c.. în COROANA ta când AI MURI (…) Îmi bag p… în vioara ta”

colaj1

Un scandal de proporții a izbucnit între doi oameni din lumea muzicii populare gorjenești. Protagoniștii: ea, interpretă, el, unul dintre cei mai cunoscuți membrii ai Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” .

blondea-dirijor-doina-gorjului-3

Nu știm exact motivul care a produs scandalul între cântăreața Măriuța Burlan și dirijorul Aurel Blondea, însă cel din urmă a hotărât să facă public un filmuleț pe contul personal de socializare cu interpreta, înjurându-l : „ Vă rog să vă uitaţi cum poate vorbi o femeie, mi-a dat block şi am apucat să filmez cu un alt telefon pentru că rămâne un pic clip-ul. Gândiţi-vă că femeia e cel mai gingaş lucru, ca mulţi o aseamănă cu o floare……doamna Măriuţa nu v-am făcut niciun rău, nu v-am jignit absolut niciodată. Hai să ne întâlnim săptămâna viitoare şi să vă spun cât trebuie să-mi daţi pt jignirea de nedescris pe care mi-aţi adus-o.Banii pe care eu cu siguranţă îi câştig legal o să-i donez sanatoriului de la Dobrița….cu acte doveditoare. Aţi reuşit să mă enervaţi, cred că faceţi parte din treaptă de jos a societăţii, oamenilor normali nu trebuie să le fie frică de voi” a scris dirijorul Aurel Blondea pe facebook.
Mesajul de mai sus a fost însoțit și de un video în care în care apare interpreta Măriuța Burlan spunând următoarele: „ Să mă c… în coroana ta când ai muri termină-te în p… mea cu nesimţirea, cine p… mea te crezi, Blondea? Mă c.. în serviciul tău şi în vioara ta îmi bag p…. în vioara ta cine p… mea te tot crezi, mă vezi nefericită mânca-mi-ai p…. hai termină-te Blondea du-te în p… mea” .

Filmulețul cu pricina poate fi vizualizat aici: https://www.facebook.com/aurel.blondea/videos/377748179234689/

mariuta-cantareata3

„Mulţumesc pentru reclama făcută”

Văzând că Aurel Blondea a făcut public clipul cu ea, interpreta a ținut să își ceară scuze pentru comportamentul său. : „ MII DE SCUZE PT ULTIMA IEŞIRE DAR DOMNU BLONDEA ….A CAM CĂLCAT PE OBRAZUL MEU DE OM. …
VĂ MULŢUMESC FRUMOS TUTUROR CARE M-A ÎNŢELEGEŢI. .IAR CEI CARE M-AŢI JIGNIT ÎN POSTAREA DUMNEALUI A-R TREBUII SĂ JUDECAŢI UN GRAM CĂ AM FOST JIGNITĂ SĂ-L POT JIGNII ŞI EU….
MULŢUMESC DOMNULE BLONDEA PT RECLAMA FĂCUTĂ. …SĂ NU UITAŢI NICIODATĂ ASEMENEA VORBE. …DACĂ NU MĂ JIGNEAŢI CU SIGURANŢĂ NU AVEAM ASEA IEŞIRE PE CARE SINCER NU O REGRET CÂT VĂ PRIVEŞTE PE DV …..O REGRET PT OAMENII CARE MĂ IUBESC ŞI CARE SPER SĂ ÎNŢELEAGĂ SUP MEA PE DV……ha ha ha. …şi acum sper că nici o clonă să nu-şi mai dorească numele meu nici de scenă, nici de fam.” a scris interpreta pe contul personal de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: