SCANDAL între LIDERI în CEO. Bunoaica, Mitrescu și Crețan, IMPLICAȚI


Președintele Sindicatului Lignitul Oltenia și cel al Sindicatului Energia Rovinari îl critică dur pe liderul sindical de la Cariera Lupoaia după ce a anunțat că, săptămâna viitoare, va intra în grevă japoneză pentru reducerea vârstei de pensionare în CEO.

Constantin Crețan acuză că în spatele lui Nicu Bunoaica se află diverși politicieni care l-au și ajutat pe liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 să ajungă la diverse emisiuni pe la posturile naționale de televiziune. Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia spune că greva japoneză pe care vrea s-o facă Nicu Bunoaica este cea mai proastă formă de manifestare, pentru că nu va rezolva nimic. “Greva japoneză este cea mai proastă formă de manifestare. Nu înseamnă nimic. Nicu Bunoaica nu rezolvă nimic. O face propagandistic. Parlamentarii de Gorj au înaintat deja un proiect pentru reducerea vârstei de pensionare. Noi depindem de parlamentarii care vor face modificările la Legea Pensiilor. Să sperăm că vor ține cont de grupele de muncă pentru mineri. Bunoaica este folosit de diverși politicieni, care i-au făcut intrarea și la posturile naționale de televiziune. Nu-l înțeleg, când e verișor cu Dragnea, când este prieten cu USR-ul, când este prieten cu PNL-ul. Nicu Bunoaica face greva japoneză pentru a atrage mai mulți membri în sindicat”, a declarat Crețan.

Mitrescu: În spatele lui Bunoaica sunt tot felul de frustrați

Constantin Mitrescu acuză că Nicu Bunoaica este manevrat de diverse persoane din companie și din afara ei, care au diverse frustrări. Liderul FNME spune că liderul sindical de la Cariera Lupoaia încearcă doar să-și facă publicitate. “E o prostie. Își face publicitate. Când a avut loc greva în ianuarie, a lucrat pe invers. Le-a făcut probleme angajaților trimițând tot felul de adrese la conducerea CEO. Omul ăsta nu-i normal la cap. Atunci când nu trebuie să protesteze, își pune banderole pe mână, pene în cap. Nu știu ce dracu face omul ăsta, pentru că nu rezolvă nimic cu acest protest. Ce grevă japoneză face el? Păi angajatorul reduce vârsta de pensionare? Aceste demersuri sunt inutile. În spatele lui Bunoaica sunt fel și fel de frustrați din cadrul societății și din afara ei”, a conchis președintele Sindicatului Energia Rovinari.

Bunoaica: Crețan și Mitrescu NU au nicio treabă cu mineritul

Nicu Bunoacia anunță că, în ciuda criticilor, nu renunță la greva japoneză. Liderul sindical din zona Motru pune tunurile pe Constantin Crețan și pe Constantin Mitrescu. “Domnul Mitrescu este, din punctul meu de vedere, un papagal sindical, un om care a pierdut din drepturile oamenilor împreună cu clientela sindicală. Pentru mine este o nulitate. Domnul Crețan este un referent, care, în loc să vină la muncă, stă numai plecat prin delegații pe banii minerilor. Este un pensionar. Interesul lui este să lingă compania prin toate direcțiile. Ei nu au nicio treabă cu mineritul și energia. Bunoaica are. Este sudor care lucrează în carieră unde este lipsă de personal, unde sunt atâtea probleme. Pentru mine, acești oameni sunt nulități sindicale. Singurii oameni care sunt în spatele meu sunt minerii și energeticienii. Voi merge până la capăt cu greva japoneză”, a declarat Bunoaica.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.