SCANDAL între liderii de sindicat!

peptan-gh

• SMEO acuză FNME, după mitingul de joi

Liderul sindical Gheorghe Peptan susţine că oamenii lui Marin Condescu i-au tratat cu ostilitate pe cei a lui Gabriel Căldăruşe.
Vicepreşedintele FNME, Pârvulescu, afirmă că Peptan fabulează.

Mii de mineri şi energeticieni au participat, joi, la cel de al doilea miting de protest organizat de Federaţia Naţională Mine Energie şi Federaţia Univers în Piaţa Prefecturii din judeţ, lângă sediul secundar al Complexului Energetic Oltenia. Ca şi la prima manifestare, oamenii şi-au strigat nemulţumirile vizavi de propunerile administraţiei de a diminua veniturile salariale. După proteste au apărut, însă, probleme între liderii de sindicat. Sindicalistul de la Mentenanţă, afiliat la Sindicatul Mine Energie Oltenia, i-a acuzat pe liderii FNME de faptul că nu i-au lăsat pe reprezentanţii SMEO să-şi spună la microfon punctele de vedere legate de CEO. Gheorghe Peptan susţine să oamenii lui Marin Condescu i-au tratat cu ostilitate pe cei ai lui Gabriel Căldăruşe. “Cei de la FNME ne-au tratat cu ostilitate. Liderii FNME forţau nota să strigăm ce vor ei, nu ne-au lăsat să ne spunem punctele de vedere. Ei vor să dispară oameni din conducere, noi nu avem în comun nimic cu aceste revendicări. Obiectivul SMEO este să lupte cu ANRE pentru ca CE Oltenia să intre pe piaţa de energie”, a declarat Gheorghe Peptan.

SMEO părăseşte Federaţia Univers

Liderul SMEO mai are o nemulţumire şi faţă de mai marii Federaţiei Univers, care nu au făcut un calendar de proteste în faţa ANRE. Gheorghe Peptan anunţă că Sindicatul Mine Energie Oltenia are de gând să plece din Federaţia Univers pentru a încerca să formeze un nou sindicat majoritar în CEO. “Până la 1 aprilie, împreună cu sindicatul condus de Eugen Iovan şi alte structuri din zona Craiovei şi a Motrului, vom constitui un sindicat majoritar în cadrul Complexului Oltenia. Vom părăsi Federaţia Univers, pentru că la Sinaia am fost trădaţi. Am fost minţiţi că se vor face demersuri pentru pichetarea ANRE-ului. Interesul celor de la FNME este doar să-şi recupereze privilegiile din trecut”, a mai declarat Gheorghe Peptan.

Pârvulescu: Peptan nu e consecvent

Vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Dan Pârvulescu, neagă că liderii SMEO ar fi fost trataţi cu ostilitate. „Peptan fabulează, nu e consecvent. O dată e pro, altă dată e contra. Mulţimea i-a tratat cu ostilitate pe cei de la SMEO, care în niciun caz n-au fost forţaţi să scandeze ceea ce am vrut noi. Nu puteam să forţăm oamenii să strige ce am vrut noi”, a declarat Dan Pârvulescu.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Un comentariu

  1. asa nea gheorghe…spunele adevarul…….rosca si marciuc va tremura barbia la gandul ca iovan nanu caldaruse si altii ce-i vor urma vor forma sindicatul mare…..adio.departamentul solidaritatea….pieriti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.