SCANDAL la Motru pe DEBRANȘAREA de la UATAA

uataa-motru1

Omul de afaceri Aurel Slapciu susține că motrenii care vor să renunțe la încălzirea și apa caldă furnizate de uzină trebuie să plătească zeci de milioane de lei vechi.

Vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară susține că mai mulți motreni ar vrea să se racordeze la rețeaua de alimentare cu gaze, însă le este aproape imposibil, deoarece oamenii nu-și permit să dea o grămadă de bani pentru a rezilia contractele cu Uzina de Agent Termic si Alimentare cu Apă. “Poate toată lumea să-și pună centrală, dar există o problemă, pentru că trebuie să plătești câteva zeci de milioane să te debranșezi. Din punctul meu de vedere, nu e legal. Vă spun sincer. Am discutat cu oamenii și ne branșăm la gaze. Nu mi se pare corect. Legea contractelor în România este clară, dacă nu vreau să mai fiu branșat la tine, ți-am plătit, sunt la zi și gata. Din punct de vedere tehnic, se vine cu o argumentație, care nu cred că este legală”, a declarat Aurel Slapciu.
Corcoață: Slapciu MINTE

Administratorul special al UATAA Motru îl contrazice pe Aurel Slapciu. Eugen Corcoață spune că motrenii care vor să renunțe la contractele cu uzina trebuie să îndeplinească alte condiții, iar suma pe care ar avea-o de achitat ar fi undeva la circa 100 de lei. ”Sunt total false afirmațiile domnului Slapciu. Dânsul nici nu beneficiază de agent termic, pentru că noi urmărim fiecare contract în parte. Procedura de debranșare de la societatea noastră este pe lege și este și situată expres și printr-o hotărâre de consiliu local dată în august 2010, în care se dă voie să te debranșezi, dar cu anumite condiții. Nu trebuie să ai datorii, trebuie să ai acceptul vecinilor, trebuie să pui surse alternative de căldură, în sensul că vii cu o centrală electrică sau una pe gaze, să plătești o taxă de debranșare de doar 100 lei, să faci dovada că ai pus centrală în funcțiune și atâta tot. Aurel Slapciu minte. Nu știu de ce face aceste declarații. El a dezinformat total în ceea ce privește situația funcționării societății noastre. El a prevăzut cu foarte mult timp înainte că nu vom mai putea funcționa. Cu eforturi, cu sprijinul Primăriei Motru, Consiliului Județean, cu fonduri guvernamentale atrase, UATTA funcționează foarte bine. Regretul cel mai mare al societății noastre este că datoriile populației sunt în creștere”, a reacționat Corcoață.loading...
Loading...

Citește și

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi“ din Targu Jiu mai are de asteptat

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi“ ar fi trebuit să funcţioneze în Casa „Barbu Gănescu“ începând cu …

Un comentariu

  1. Slapciule in politica nu este suficient sa ai gura mare, trebuie sa ai si voturi ai devenit cersind atentie cainele de atac al lui Militaru si Jianu, pe langa faptul ca esti folosit, spui numai prostii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.