Scandal la Primăria Albeni: Bodyguardul buldozerist al primarului a agresat un cetățean. Angajații puși să muncească pe „plantația” lui Stan vor să demisioneze și să declanșeze referendum pentru demiterea primarului


Situație incredibilă la Primăria Albeni, instituția devenind ring de înjurături și îmbrânceli, la finele săptămânii trecute, după ce soțul casierei, care venise să-i ceară explicații primarului în legătură cu umilința la care este supusă constant soția sa, angajată în cadrul administrației locale, a fost agresat fizic de Florin Clipici, ”mâna dreptă” a lui Ionuț Stan.
Primarul a chemat poliția și a spus că el a fost victima unor amenințări și a depus plângere penală împotriva cetățeanului.
Atitudinea de Spitalul 9 a primarului Stan l-a determinat pe Vasile Glăman, muncitorul pus să sape șanțuri cu târnăcopul, să demisioneze, iar alți angajați ai primăriei sunt pe punctul de a renunța la slujbe și au început să vorbească despre faptul că primarul îi punea să muncească în folosul său în timpul programului. De câteva zile, în comună se discută tot mai serios de declanșarea unui referendum pentru demiterea primarului.

Primarul se răzbună pe casieră și e apărat de buldozeristul său preferat

Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, a comis-o din nou: vineri, 9 noiembrie a.c., a trimis-o pe casiera primăriei, fără să-i pună un autoturism la dispoziție și fiindu-i interzis să folosească și mașina proprie, în satele Prunești, Doseni și Bîrzeiu de Gilort să colecteze taxe și impozite. Două dintre aceste sate se află la peste 10 km de sediul Primăriei Albeni, iar altul mai are doar câteva familii, fiind una din localitățile strămutate. Femeia a refuzat să meargă, motivând că trebuie să traverseze prin două păduri și îi este teamă. În acel moment, după cum susțin unele surse din primărie, Stan a jignit-o de mai multe ori, iar casiera l-a anunțat pe soțul său. Bărbatul a venit la sediul primăriei și a dorit să aibă o discuție cu primarul, însă a dat peste bodyguardul acestuia, Florin Clipici, fost buldozerist, avansat de Stan într-un post pe măsura mușchilor săi, în cadrul serviciului care se ocupă cu situațiile de urgență. Clipici a țipat la soțul casierei să-l lase pe primar în pace că nu e vina lui, ci angajații primăriei sunt incompetenți, și l-a îmbrâncit pe acesta. Imediat, primarul a sunat la poliție, iar soțul casierei s-a ales cu plângere penală pentru că Stan și Clipici au declarat că au fost amenințați în sediul instituției publice.
Sursele citate afirmă că Stan vrea să se răzbune pe casieră, după ce femeia l-a reclamat la prefectul Ciprian Florescu și după ce acesta a redirecționat sesizarea către ITM Gorj, primarul a fost amendat contravențional cu 1.500 de lei.

Au prestat pe moșia lui Stan. Acum îl vor demis

Salariații Primăriei Albeni au ajuns la capătul răbdării. Primul care a cedat a fost Vasile Glăman. Angajat ca muncitor în cadrul administrației locale și pus de primarul Stan să sape șanțuri cu târnăcopul, în timp ce buldozerul deținut de către primărie stătea parcat în curtea instituției, Glăman s-a săturat de umilințele la care a fost supus și a demisionat. După ce i-a semnat demisia, Stan a afirmat că-i așteaptă pe următorii cinci să plece din primărie: Irinel Găucă, Liliana Mîica, Adrian Zegheanu, Laviniu Buculea și Mihaela Machidon.
Primul dintre aceștia le-a declarat colegilor săi din primărie că intenționează să demisioneze pentru că nu mai suportă agresiunile verbale și umilințele primarului Stan.
Oamenii au început să vorbească acum despre perioada în care primarul îi obliga să muncească pe terenurile sale, în timp ce erau pontați la primărie. În spațiul public au apărut mai multe imagini cu angajați ai Primăriei Albeni la strâns de fân sau la alte munci agricole pe tarlalele primarului.
Trebuie spus că, de câteva zile, tot mai multe persoane din Albeni vorbesc despre demararea unei ample acțiuni de strângere de semnături în vederea declanșării referendumului de demitere a primarului Stan în condițiile în care acesta menține o stare tensionată în primărie și a intrat în conflict cu toată lumea, de la bibliotecară, doctoriță, șeful SVSU, directorul școlii, până la consilieri locali, muncitori și alți salariați ai administrației locale.

loading...
Loading...

Citește și

81 de hectare de teren forestier, pus sub topor pentru Cariera Roșia! Alte 28 de hectare au aceeași soartă pentru Jilț Sud

Guvernul a decis scoaterea definitivă din fondul forestier a unor terenuri pentru deschiderea şi punerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: