SCANDAL la un centru medical din Bumbești Jiu! Două salariate s-au luat la harță în timpul programului de lucru!


O asistentă medicală comunitară din cadrul Centrului Medical Tetila, aflat în Bumbești Jiu ar fi fost agresată de mediatorul sanitar săptămâna trecută. Întreg scandalul s-a terminat cu un apel la 112 și cu o sesizare la primăria orașului Bumbești Jiu.

„ Este un cabinet medical unde funcționează atât cabinetul medical pentru comunitatea romă cât și un centru de permanență, pe lângă aceste două activități există și asistența medicală comunitară. Săptămâna trecută atunci când a avut loc incidentul eu eram plecat într-o delegație la București și am înțeles că a fost o altercație acolo, o altercație care a fost semnalată și prin 112 la organele de poliție. Aceștia își vor face ancheta pe domeniul dumnealor de activitate, iar noi o să facem o anchetă administrativă și vom stabili măsurile care se impun. Altercația a fost între două salariate, dar nu au același statut una este asistent medical comunitar și cealaltă este mediator, sunt colege de serviciu în aceeași entitate și au și atribuțiuni care converg, dacă pot spune așa, pentru că mediatorul sanitar este într-adevăr pe comunitatea romă de acolo, dar asistentul medical are și zona respectivă, au fost niște discuții ca între două femei pe lucruri de nimic” a declarat Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești Jiu.
Deși primarul orașului Bumbești Jiu ne-a declarat că între cele două salariate ar fi fost doar o discuție mai aprinsă, un cititor al Gorj Domino ne-a semnalat faptul că asistenta medicală comunitară ar fi fost agresată de mediatorul sanitar. „ La punctul medical Tetila ce aparține primăriei Bumbești Jiu a avut loc un incident în urma căruia s-a apelat numărul de urgență 112. Asistentele medicale comunitare au fost agresate de mediatorul sanitar care s-a prezentat la locul de muncă însoțit de mai multe rude, de etnie rromă. Există sesizare la primărie, încă nu s-au luat măsuri, mediatorul sanitar fiind rudă cu domnul Pavel, liderul rromilor” a fost mesajul primit pe site-ul Gorj Domino.

Loading...

Citește și

Încă trei universități după UCB au luat măsuri contra coronavirus, suspendând cursurile! Carantină impusă studenților veniți din străinătate

Având în vedere actualul context epidemiologic, Ministerul Educaţiei şi Cercetării face noi precizări anunțând, luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.