SCANDAL la uşa CEO! Disperare în rândul salariaţilor!

uef-motru

Deşi societatea UEF MOTRU se afla în pragul falimentului iar salariaţii nu si-au mai primit banii de 4 luni de zile, administratorul societăţii, Oprea Vasile Scorţariu, nu pare deloc interesat de soarta acesteia, arată salariaţii UEF Motru într-un e-mail trimis pe adresa redacţiei.

Salariaţii sunt revoltaţi pentru că administratorul societăţii motrene, al cărei acţionar majoritar este CE Oltenia, trasează sarcini pe internet. Iată ce spun aceştia: „Cunoscând nemulţumirile salariaţilor aflaţi în pragul disperării, Scorţariu nici măcar nu s-a obosit să treacă pe la sediul UEF MOTRU, alegând doar să traseze sarcini prin intermediul e-mailului”. Mesajul salariaţilor UEF Motru citează şi spusele unuia dintre angajaţi: „Suntem disperaţi. Trăim din bani împrumutaţi de 4 luni, bani pe care trebuie să-i înapoiem. Nu mai avem ce pune copiilor pe masă, iar domnul Scorţariu nici nu s-a obosit să treacă pe aici. Comunicarea cu dânsul se face prin e-mail. În curând este posibil să ni se taie şi curentul. Să vedem atunci la ce modalitate de comunicare va apela domnul Scorţariu!”. Angajaţii UEF, considerând că nu mai pot avea încredere nici în cei pe care i-au ales să-i reprezinte, spun că se vor organiza singuri şi vor merge la sediul CEO pentru a protesta. Din păcate, administratorul Scorţariu nu a putut fi contacta pentru a-şi exprima opinia în acest caz.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Un comentariu

  1. De unde dracu a mai aparut si marele expert Scortariu. Face si desface organigrame, administrator de societati. Ar face bine sa inceapa reorganizarea cu licheaua de fratesu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.