SCANDAL: O interpretă din Târgu Jiu face acuzații grave la adresa Stanei Izbașa!


Un scandal în lumea muzicii populare e pe cale să înceapă! Cunoscut interpretă Mariana Palavu din Târgu Jiu o acuză pe colega sa de breaslă Stana Izbașa că i-a furat textul cântecului „Fără dragoste ce-i viața?” pe care a interpretat-o la o petrecere privată.

Stana Izbașa a preluat textul cântecului Marianei Palavu fără să-i ceară permisiunea și a postat filmarea pe internet, dar a și afirmat că respectiva melodie pe care o cântă ar fi compus-o personal, special pentru cei prezenți la petrecere.

Mariana Palavu a fost de-a dreptul intrigată să constate că textul i-a fost luat fără să fie întrebată: „Am găsit întâmplător postarea și nu mi-a venit să cred, Stana Izbașa a luat textul cântecului meu, cuvânt cu cuvânt. Nu m-ar fi deranjat așa mult, pentru că și eu cânt la petreceri cântecele altor artiști, pe lângă ale mele, dacă nu afirma că e o melodie compusă de ea. Ori eu am lansat piesa anul trecut, iar postarea ei este de aproximativ trei săptămâni. Autorul textului este Adi Mihu, l-a compus pentru mine, exact după dorința mea și mi-a vândut dreptul de interpretare” a declarat aceasta pentru verticalonline.ro.
Mariana Palavu a înscris piesa în Registrul Național al Operelor de la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor.


loading...
Loading...

Citește și

Ce MAȘINĂ conduce Petrică Mâțu Stoian când merge la evenimente. Costă peste 100.000 de EURO!

Petrică Mâțu Stoian nu mai are nevoie de prezentare! Pentru că este unul dintre cei …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.