SCANDAL pe NUNTA de AUR de la Târgu-Jiu. De unde a pornit TOTUL!

nunta de aur

Consilierii locali PNL au depus, zilele trecute, un proiect de hotărâre la primărie prin care au cerut ca la nunta de aur să fie sărbătoriți și premiații și pensionarii văduvi. Alesul PSD, Cristian Toader Pasti, îi acuză de populism.

Liberalii au solicitat suplimentarea bugetului alocat de autorități pentru organizarea evenimentului de sărbătorire a cuplurilor care, anul acesta, au împlinit 50 de ani de conviețuire. Au cerut să mai fie alocată o sumă de 25.000 de lei în plus pentru ca la petrecere să fie invitați și târgujienii care au rămas văduvi. Cristian Toader Pasti acuză că acțiunea aleșilor PNL este una de campanie electorală, având în vedere că se aproprie alegerile parțiale pentru primăria Târgu-Jiu. “E o mare eroare și îmi pare foarte rău că PNL se întrece în astfel de erori. Nu poți să faci așa ceva. Nu poți chema pe cineva care nu mai are cealaltă jumătate să se bucure lângă ceilalți care încă sunt împreună după atâția ani. Eu nu i-am văzut rostul acestei inițiative. Nu am înțeles și nu voi fi de acord cu astfel de lucruri, voi vota împotrivă. Nu cred că este momentul să punem la aceeași masă niște oameni fericiți cu alții care și-au pierdut jumătatea. Nunta de aur am organizat-o și eu când eram primar. O făceam pentru oamenii care sunt încă împreună după 50 de ani. Adică, veneau împreună acolo, le pregăteam un spectacol, le dădeam flori, diplome, niște bani. Îi recompensam că erau împreună după 50 de ani. Eu zic că înainte de a face tot felul de chestii de astea care se vor populiste și care cred ei că le aduc voturi, să se gândească, pentru că nu numai că nu le aduc voturi, dar mai pierd și din alea puține pe care le mai au”, a declarat consilierul local PSD.

Berca: Comentariile lui Pasti – de un CINISM ATROCE

Consilierul local PNL a explicat că, la solicitarea unor pensionari văduvi din municipiu, a fost inițiat proiectul de hotărâre criticat acum de adversarii politici. Eduard Berca e deranjat că Toader Pasti a declarat că Nunta de Aur se organizează exclusiv pentru târgujienii care au ajuns să împlinească 50 de ani de căsătorie.“Spre deosebire de Cristian Toader Pasti, am stat de vorbă cu acei oameni, pe care el îi consideră nefericiți, și pe bună dreptate. Acei oameni și-au exprimat dorința de a participa la acest eveniment în amintirea soțului sau soției pierdute. Eu le-am recomandat, dacă vor să finalizăm o astfel de acțiune, ca și consilier local, să meargă să depună cerere la primărie. Ei au făcut-o. Mi-aș permite să-l întreb pe Cristi Toader Pasti, dacă ar fi primit telefoane că au fost depuse cereri, ce ar fi făcut ca și consilier local? Eu nu-mi permit să ignor solicitări ale cetățenilor din Târgu-Jiu. Cred că toate comentariile acestea sunt de un cinism atroce. Că ala trebuie premiat, că ala nu trebuie. Cred că merită, în memoria soțului sau soției, să fie alături de ceilalți”, a reacționat Berca.

loading...
Loading...

Citește și

Sesizări grave făcute de o gorjeancă la adresa unei firme din Târgu Jiu!

O gorjeancă sesizează prin intermediul paginii sale de socializare faptul că o firmă din Târgu …

2 comentarii

  1. TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA !!

  2. O stupizenie , cum sa sarbatoreasca un vaduv nunta de aur…… Ce nunta ?????!!! daca a murit consoarta de cativa ani….Oricum repet , o idee total aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: