SCANDAL pe SALARIILE din CEO. Cine face LISTELE!


Liderii Sindicatului Energia Rovinari au acuzat, pe pagina de socializare, că liderul SMEO, Jan Popescu, umblă cu tabele prin Termocentrala Rovinari și le promite angajaților că el împarte clasele de salarizare.

Oamenii vicepreședintelui FNME, Constantin Mitrescu, au lansat un apel către toți salariații să sesizeze imediat dacă vor depista că nu se vor respecta criteriile de acordare a claselor de salarizare. Sindicaliștii avertizează, de această dată, că promovările salariale vor fi făcute la propunerea șefilor de secții și de ateliere, consultându-se cu liderii de sindicat din toate sindicatele legal constituite, care au membri în secțiile și atelierele din S.E.Rovinari. “Stimați colegi din S.E.Rovinari, întrucât Jan Popescu umblă cu tabele prin termocentrală promițând că el împarte clase salariaților, așa cum a procedat și în 2015, ne vedem nevoiți să facem următorul anunț: De data aceasta, promovările salariale vor fi făcute la propunerea șefilor de secții și de ateliere, consultându-se cu liderii de sindicat din toate sindicatele legal constituite, care au membrii în secțiile și atelierele din S.E.Rovinari. Liderii Sindicatului Energia Rovinari din fiecare grupă sindicală o să monitorizeze ca aceste promovări salariale să fie făcute într-un mod cât mai transparent și obiectiv, urmărind ca acordarea claselor de salarizare să aibă la bază principiul echitații și echilibrării salariale pe fiecare loc de muncă și pe fiecare funcție și meserie în parte. Vă rugăm ca acolo unde sesizați probleme de nerespectare a acestor principii sau dacă vă simțiți nedreptățiți, să anunțați urgent liderii din Sindicatul Energia Rovinari, pentru a putea îndrepta în timp util, eventualele greșeli sau abuzuri!”, se arată în anunțul făcut pe pagina de socializare a Sindicatului Energia Rovinari.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.