SCANDAL. Un PRIMAR sare la gâtul PREFECTULUI. Florescu: Nu ARDE!


Edilul comunei Roşia de Amaradia acuză că prefectul judeţului nu a făcut demersurile legale la guvern pentru a-l sprijini cu fonduri pentru a stopa o alunecare de teren.

Din cauza precipitaţiilor abundente, drumul care porneşte de lângă sediul Primăriei Roşia de Amaradia s-a surpat într-o zonă, luna trecută. O casă, în care locuiește o bătrână cu handicap, a rămas izolată. Liviu Cotojman a solicitat ajutor la Prefectura Gorj. Edilul e supărat că prefectul Ciprian Florescu nu i l-a oferit. “Am rămas surprins că Prefectura nu a făcut pasul final. Prefectul nu a făcut demersurile legale în vederea obţinerii finanţării pentru a demara lucrări de consolidare. M-a deranjat atitudinea prefectului, care a spus că alunecările de la Roșia mai pot aștepta, pentru că nu sunt puse în pericol vieţi umane. Nu cunoaște realitatea, alunecarea s-a amplificat în urma precipitaţilor căzute marţi. Alunecarea de teren de acum este cea mai gravă de la Seciuri încoace. Pericolul creşte de la zi la zi”, a declarat Cotojman.

Florescu: NU tratez problema cu indiferenţă

Prefectul Ciprian Florescu îi transmite primarului Liviu Cotojman că situaţia de la Roşia de Amaradia va fi discutată în următoarea şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.“E un lucru bun că primarul e supărat. Înseamnă că-l interesează soarta comunităţii pe care o conduce. Trebuie să înţeleagă că, deşi sunt preşedintele Comitetului de Situaţii de Urgenţă, în subordine am nişte specialişti. Vreau să-i transmit domnului primar, deşi i-am spus şi telefonic, dar văd că nu înţelege, probabil, îi place să apară mult în presă, specialiștii mi-au spus că situația de la Roșia de Amaradia nu este atât de urgentă și că nu se impune convocarea unei ședințe extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În următoarea şedinţă ordinară va fi formulat un proiect de hotărâre comun, pentru toate localitățile din județ afectate de alunecări de teren. Nu tratez problema cu indiferenţă. Ascult vocea specialiştilor, care au spus că nu arde să convocăm şedinţă extraordinară doar pentru această problemă”, a conchis Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

DECIZIE în PSD înaintea alegerilor de duminică: FĂRĂ TURISM electoral

Potrivit lui Adrian Tudor, aceasta este decizia care s-ar fi luat în cadrul partidului cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: