SCANDAL în zona Rovinari între LIDERII din CEO


Liderii sindicali din zona Rovinari, Jan Popescu şi Manu Tomescu, își aruncă tot felul de acuzații pe paginile de socializare.

Vicepreședintele SMEO l-a acuzat, pe facebook, pe cel al Sindicatului Energia Rovinari că, în anul 2015, a făcut greva foamei pentru a le lua oamenilor banii înapoi. În plus, Popescu susține că, în decembrie 2017, Tomescu ar fi semnat, dacă putea, ca echilibrarea salarială să se facă cu 27 lei de salariat. “În 2015, datorită implicării SMEO, un număr de 404 colegi din Termo Rovinari au beneficiat de creșteri salariale, iar un coleg sindicalist făcea greva foamei pentru a le lua oamenilor banii înapoi. Timp de un an, a fluturat prin termo o hârtie de A4, căruia el ii zicea “RAPORT” semnată de un director prin care arăta oamenilor că le ia el clasele ca sunt ilegale, iar eu trebuia zilnic sa transmit oamenilor că nu se poate si că le sunt alături tuturor, chiar si membrilor lui de sindicat care ii plăteau indemnizația si telefonul din banii obținuți “ ilegal”. În decembrie 2017, același personaj ar fi semnat, dacă putea, să facem echilibrare cu 27 lei in medie pe salariat, iar SMEO, in prima fază , apoi întreaga Fed. Univers, iar la sfârșit, toţi membrii titulari ai comisiei de negociere a CCM nu au fost de acord cu suma de 27 lei si s-a obținut suma de 164 lei, tot in medie pe salariat o lună mai târziu. Acum, urmează acest program de echilibrare –armonizare, iar colegilor mei din termo le transmit sa aibă răbdare că până la urmă toţi o sa beneficiem de creșteri salariale. E promisiunea mea către toti, indiferent de afilierea sindicala”, a scris Popescu.

Manu Tomescu: Jan Popescu MINTE şi MANIPULEAZĂ

În replică, Manu Tomescu spune că Jan Popescu minte și desconsideră inteligența oamenilor. Liderul Sindicatului Energia Rovinari zice că liderul SMEO nu face altceva decât să manipuleze. “Minte și aruncă în derizoriu toată lupta FNME împotriva abuzurilor și discriminărilor făcute pe vremea lui Ciurel. Deşi am decis la nivel de federaţii să nu ne mai atacăm, să fie pace să putem face ceva pentru salariaţi, el nu respectă acest lucru, lansează numai acuzaţii pe pagina de facebook şi spune numai minciuni. Atunci când eu îi dau replica se duce şi se plânge că eu caut scandal. Am încercat tot timpul să ignor atacurile, dar nu pot trece cu vederea peste minciunile pe care le aruncă în spaţiul public. Am văzut că la fiecare intervenție vrea să ne convingă că este bărbat. Nu știu de ce face acest lucru”, a declarat Tomescu.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primar din Gorj cu o casă cât patru! Clădirile se odihnesc în aceiași curte, nu și în declarația de avere

Un primar, patru case renovate în trei mandate, dar, doar una declarată, și o amendă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.