SCANDALOS! FOTO: POLIȚISTĂ din Gorj, în FILMĂRI PORNO, alături de AMANTUL EI

Reporterii de la replicahd.ro citeaza: „Surse din rândul polițiștilor din Valea Jiului povestesc că femeia din filmările compromițătoare în care apare Adrian Ancheș, fostul șef al secției de Poliție Rurală Crișcior, este și ea polițistă.

”În filmările respective nu este o prostituată, ci este o polițistă, care este mutată la o secție de poliție din Gorj încă din anul 2014. Filmările sunt vechi, de prin 2013, iar ea, care a fost amanta lui Ancheș, caută acum să se răzbune. Corina Mirabela Merluță este numele ei. Filmările  și fotografiile cu Adrian Ancheș au fost făcute publice de ea, atât în trecut și bănuim că și acum. Mai mult, în filmările care au apărut azi, Ancheș este îmbrăcat cu haina ei. Se văd gradele ei, nu ale lui. Ea l-a amenințat în repetate rânduri că, dacă nu se împacă, va da publicității toate filmulețele și fotografiile cu ei doi, ceea ce se și întâmplă”, susțin colegii lui Adrian Ancheș”.

Sursa: http://www.replicahd.ro/soc-femeia-din-filmarile-scandaloase-este-si-ea-politista/

Adrian Gheorghe Ancheș, șeful secției de Poliție Rurală Crișcior, este din nou vedetă pe internet. Acesta a fost filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu o femeie, fiind îmbrăcat în uniforma de serviciu. În imagini se observă cum polițistul este dezbrăcat de femeie și este lovit peste fund cu o curea.

Comisarul nu este la prima apariție pe internet. În luna martie a acestui an, în mediul online au apărut mai multe poze cu el dezbrăcat, în timp ce se afla la iarbă verde. Acolo erau postate și alte două filmulețe, în care omul legii părea băut la volan.

Conducerea IPJ Hunedoara precizase că, pentru aceste fapte, Adrian Gheorghe Ancheș fusese sancționat în toamna anului trecut. Chiar și după acest scandal, polițistul și-a păstrat funcția și a mai fost și avansat în grad.

 

Loading...

Citește și

CEAŢĂ PE DN67C in judetul Gorj!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează ca, în judeţul Gorj, pe DN67C …