SCANDALOS! Jurnalist ÎNJURAT și AMENINȚAT de oamenii primarului Stan! Instituțiile statului IMPOTENTE și INCOMPETENTE!


Seria de abuzuri ale primarului comunei Albeni, Ionuț Stan, continuă, sub privirile autorităților statului care ar fi trebuit să le stopeze de multă vreme.
Jurnalistul Alin Ion, de la Adevărul, a fost înjurat și la un pas să fie luat la bătaie de unul dintre argații primarului Stan, în timp ce filma încă un exces de putere al acestuia. Mai exact, jurnalistul a surprins autoturismul Primăriei Albeni, în curtea unui imobil din Tg-Jiu, folosit ca mijloc de transport pentru echipa de constructori coordonată de primarul Stan, pe perioada cât acesta se află în concediu.

Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, împreună cu o echipă de muncitori, doi dintre aceștia fiind angajați ai instituției, după cum susțin unele surse, se aflau, miercuri, în jurul orelor 12,00, în curtea unui imobil de pe strada Șișești din Tg-Jiu. Oamenii efectuau lucrări de construcție la o casă din acea curte, în timp ce primarul Stan supraveghea lucrările. În aceeași curte se afla și autoturismul Primăriei Albeni, un Duster, de culoare neagră, cu numărul GJ 33 WPA.
Jurnalistul Alin Ion, cel care a primit informația că primarul folosește autoturismul și muncitorii primăriei în interes personal, a mers la fața locului și a intenționat să stea de vorbă cu Stan. Primarul, vizibil iritat de prezența jurnalistului i-a cerut acestuia să plece, afirmând că este în concediu și a refuzat să spună dacă vreunul dintre muncitori e angajatul primăriei.
La un moment dat, și-a făcut apariția și omul de încredere al lui Stan, Florin Clipici, pe care acesta l-a promovat, din postul de buldozerist, în șef Serviciu Situații de urgență, iar la vederea aparatului de filmat, acesta și-a acoperit fața cu puloverul cu care era îmbrăcat.
Enervat de faptul că jurnalistul îl agasează pe stăpânul său, unul dintre muncitori a pornit în fugă, a luat o piatră din curte, chiar din fața primarului, care nu a schițat nici un gest să-l oprească, și s-a îndreptat, glonț, spre Alin Ion cu intenția de a-i sparge aparatul de fotografiat. A urmat o ploaie de injurii și amenințări cu bătaia, la adresa acestuia, timp în care Stan repeta, într-una, că sună la poliție. În final, sluga acestuia s-a retras, strigând încontinuu la jurnalist să plece și continuând seria de înjurături.
”L-am întrebat pe primar, care stătea ca un paznic acolo, de salariați, de mașină și a spus că e în concediu, însă nu a zis nimic de mașină și nici de salariații primăriei. Din câte am înțeles, în afară de Clipici, mai era un beneficiar de ajutor social de la Albeni, Mazilu am înțeles că se numește. Am sunat la poliție, au spus că o să verifice. M-am interesat apoi și am aflat că ei nu pot să meargă, decât cei de la ITM să verifice, cei de la Poliția Locală, deși primarul acesta pare că nu se oprește și nu are nimeni ce să-i facă. E ceva ieșit din comun, n-am mai întâlnit ca un primar să se comporte în felul acesta, ca un jupân. Ați văzut ce agresiv a devenit unul din lucrătorii de acolo, iar primarul nu a intervenit să-l oprească, luase o piatră să mă lovească. Aștept ca instituțiile să aibă o reacție. Pare că nu are nicio lege acest primar și nicio instituție nu-l întreabă nimic”, a declarat Alin Ion.
Paradoxal, la telefonul Primăriei Albeni nu a răspuns nimeni, în cursul zilei de ieri, iar potrivit unor surse din instituție, telefonul cu fax este închis în biroul primarului și nimeni nu știa dacă Ionuț Stan se află în concediu.
Primarul comunei Albeni nu a dorit să ofere un punct de vedere și ne-a închis telefonul.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.