SCANDALUL CEO-Artego, încheiat. DEPUTAT: E IMPORTANT că s-au găsit SOLUŢII


Mihai Weber îl felicită pe preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, pentru că i-a pus la aceeaşi masă pe Sorin Boza şi Viorel David. În urma discuţiilor, au decis continuarea parteneriatului dintre CE Oltenia şi fabrica de cauciuc din Târgu-Jiu.

În ultima perioadă, apăruseră acuzaţii că CE Oltenia ar vrea să scoată de la licitaţia pentru benzile transportoare fabrica de cauciuc, pentru că au scos din caietul de sarcini clauza de ridicare a deșeurilor, ceea ce dezavantajează firma Artego. “Urmare a informaţiilor contradictorii apărute în spaţiul public referitor la relaţia comercială dintre CE Oltenia SA şi Artego SA, la iniţiativa Consiliului Judeţean Gorj, conducerile celor două societăţi au purtat, în ultimele zile, discuţii asupra continuării relaţiilor de parteneriat în conditii strict legale, clarificând toate aspectele de natură comercială şi juridică.

 

Apreciind colaborarea avută de-a lungul timpului, ambele părti agreează ideea de continuare a parteneriatului început în anul 1981, orientat spre rezultate pozitive, în condiţii reciproc avantajoase, cu deschidere spre găsirea soluţiilor viabile care sa menţină poziţiile pe piaţa ale celor doua companii”, au semnat presedinte Directoratului CE Oltenia, directorul general Artego şi preşedintele Consiliul Judeţean Gorj. Deputatul PSD, Mihai Weber, apreciază faptul că Viorel David şi Sorin Boza au ajuns la o înţelegere după ce Cosmin Popescu i-a pus la masa dialogului.“Este foarte important că s-au găsit soluţii. Am discutat cu preşedintele consiliului judeţean, îl felicit pentru că a înlesnit discuţii la nivelul conducerilor CEO şi Artego. S-a demonstrat încă o dată că se găsesc soluţii dacă există dialog civilizat, transparent şi constructiv. Important este că s-a rezolvat problema. Cum, cine, cum s-a implicat, cine a vrut să oprească sau să împingă căruţa… sunt alte discuţii”, a declarat Weber.

loading...
Loading...

Citește și

E dă film! Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF!

Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.