SCANDALUL continuă în CEO! MANAGERUL trebuie DESTITUIT! Cine spune asta!

c-tin-mitrescu

Constantin Mitrescu a luat foc după ce a auzit declarațiile lui Gabriel Giorgi, care a dat de înțeles că scopul disponibilizării a opt sute de angajați Minprest  este  acela de a se reînvia firmele sindicale. Liderul Federației Naționale Mine Energie cere conducerii CEO să-l demită pe directorul Minprest Serv Rovinari pe motiv de incompetență.

Sindicalistul îl face pe directorul prestatorului de servicii politruc și crede că ar trebui schimbat din funcție. “Asta este o măgărie de-a lui Giorgi, care, în opinia mea, ar trebui destituit, dacă vorbește așa prostii. Complexul Energetic este acționar cu peste 95% la Minprest  și ține în frunte un politruc și uite unde s-a ajuns. Odată cu distrugerea firmelor sindicale, când au lăsat o mie și ceva de oameni pe drumuri, o parte din ei au fost preluati la Minprest.  Înainte, din totalul ce-l plătea CEO  pentru prestările servicii la firmele sindicale, cam 98% se ducea la salariați, în salarii, în salopete, în ce le mai trebuia acolo ca să funcționeze acele firme. Dacă vă uitați, astăzi, Minprest-ul, din banii pe care îi încasează de la complex, la salariați și cheltuiala cu munca vie, e undeva la 73%. Restul de 27%, domnul Giorgi ce face cu ei? Își ia el salarii și clica lui? Cei din conducerea Minprest au salarii „babane” de 5000 lei net. Întrebați-l pe Giorgi ce salariu are și ce salarii au cei de lângă el. O să vedeți că au salarii mai mari decât salariul șefilor  de sectoare din minerit și energie și șefilor de secții și ateliere. Cred că prima măsura care trebuie luată vizavi de Minprest este destituirea și trimiterea în șomaj a conducerii Minprest, după aceea să vadă soluțiile care se pot găsi pentru a păstra acei oameni care stau pe un salariu minim pe economie și prestează servicii. Conducerea Minprest trebuie destituită pentru incompetență și pentru implicări politice”, afirmă vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie.

Giorgi: Mitrescu nu este străin de ceea ce se întâmplă, acum, în Minprest

gabriel-giorgi

Directorul Minprest Rovinari îl acuză pe Constantin Mitrescu că este de partea celor care vor cu tot dinadinsul disponibilizări masive la prestatorul de servicii  pentru revigorarea firmelor sindicale. Gabriel Giorgi susține că nu încasează salarii “babane”, așa cum l-a acuzat liderul FNME. ”Nu-mi place să comentez declarațiile domnului Mitrescu. Nu domnul Mitrescu era cel care spunea despre Complexul Energetic Oltenia că poate să se mute și în Burkina Faso? Deci, cum să comentez declarațiile unui asemenea om, care nu urmărește decât interesul personal? Îl lăsăm să vorbească, pentru că altceva nu a făcut decât să sugă din trupul Complexului Energetic Oltenia de-a lungul timpului și acum se pare că a ajuns într-o situație în care anumite persoane îl împiedică să sugă cât a supt până acum. Asta nu înseamnă că nu mai suge. Fondul de salarii la nivel de Minprest este undeva la 95% din total cheltuieli. Toți angajații și-au luat drepturile salariale la timp, dar acum trei ani, angajații firmelor sindicale stăteau și băteau la ușile conducerilor respective și își cereau banii de pe trei-patru luni în urmă și nu se pune problema de fond de salarii mari. Vă dau un exemplu, directorul economic de la Minprest are un salariu de 4000 de lei. Același salariu îl are și directorul tehnic. Salariul meu este cunoscut de toată lumea, pentru că este public, nu a suferit nicio modificare și este conform contractului de mandat. Nu este nici mai mare, nici mai mic decât al celorlalte firme prestatoare. Astea sunt minciuni, ca să scuze anumite decizii luate în ultima perioadă de care dumnealui nu este străin. Mitrescu nu este străin de ceea ce se întâmplă acum în Minprest și de faptul că 800 de oameni trebuie să plece acasă, începând cu data de 15 aprilie. Dumnealui vine dintr-o parte a sindicatului, a federației respective, care i-a înregimentat pe toți cei care vor să-și deschidă acum sau și-au redeschis acele firme ale sindicatelor. Situația este clară. Este vizibilă.Toată lumea și-a dat seama. Ne va arăta timpul dacă este adevărat sau nu”, a reacționat Gabriel Giorgi.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: