Scaunele liberalilor Ciolocoi, Giorgi, Drăgușin și Vâlceanu, în pericol!

madalina-ciolocoi02

Liberalii se pregătesc de opoziție. Uniunea Social Liberală a devenit istorie. Toate proiectele iniţiate de PSD au primit vot negativ, marţi, în Senat din partea liberalilor, iar PSD a negociat cu UDMR şi minorităţile formarea noului cabinet Victor Ponta 3.

Formarea unui nou guvern USD, plus minorități, duce la schimbări politice și în rândul liberalilor gorjeni, care au obținut funcții de conducere în urma protocolului Uniunii Social Liberale. Astfel, peneliștii ar putea rămâne fără posturi importante din administrația publică locală și minerit și energie. Spre exemplu, PNL Gorj ar putea pierde funcția de vicepreședinte de la Consiliul Județean Gorj, deținută de Mădălina Ciolocoi, cea de subprefect de Gorj, ocupată de Virgil Drăgușin, șefia Serviciului Județean de Ambulanță, condus de Dan Vâlceanu, șefia Inspectoratului Teritorial de Muncă, deținută de George Romanescu, dar și postul de director general al societății Minprest Rovinari, ocupată de Gabriel Giorgi. Subprefectul de Gorj, Virgil Drăguțin, nu-și face probleme în privința locului de muncă. Va reveni la Direcția de Agricultură Gorj, unde și-a desfășurat activitatea înainte să fie numit reprezentant al guvernului în teritoriu. „Mă voi supune deciziei luate de către Guvernul României, indiferent de care va fi. Schimbările politice fac parte din viață și trebuie luate ca atare. Scaunul de subprefect nu este proprietate personală.  Am încercat să-mi fac datoria cât mai bine cu putință. După cum bine știți, sunt de profesie economist. Prima opțiune este revenirea pe postul pe care l-am ocupat înainte de a fi numit subprefect, acela din cadrul Direcției pentru Agricultură Gorj”, a precizat Virgil Drăguşin.

Șeful SJA Gorj rămâne în cadrul Serviciului de Ambulanță

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă este conștient că schimbarea guvernului i-ar putea aduce și demiterea din funție. Dan Vâlceanu spune că nu ține de scaunul de director. Este medic de profesie și va munci în continuare în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. „Vreau să vă spun că nu țin de scaun. Am ștampila de medic în buzunar. Nu-mi fac griji că voi rămâne fără loc de muncă”, a declarat liberalul Dan Vâlceanu.

Giorgi nu crede că sunt motive să fie schimbat

giorgi_2

Directorul general al Minprest Rovinari este de părere că și-a făcut datoria în fruntea societății prestatoare de servicii în minerit și energie. A îndeplinit criteriile de performanță impuse de conducerea Complexului Energetic Oltenia, așa că nu se gândește la varianta că ar putea fi schimbat politic. „Sunt membru PNL. Mandatul de director al Minprest are la bază niște indicatori de performanță. Consiliul de Administrație al societății mă poate schimba din funcție numai dacă acești indicatori nu sunt atinși, iar la mine nu se pune această problemă. Nu sunt motive să fiu schimbat din funcție politic: acționarul majoritar al Minsprest, Complexul Energetic Oltenia, nu este angrenat politic și nu cred că vor lua decizii politice în ceea ce mă privește. CEO a vizat performanța în ultimii ani. Nu mi-am pus problema să trec la PSD pentru a-mi păstra funcția”, a declarat Gabriel Giorgi.

Ciolocoi, vizată de schimbarea din funcția de vicepreședinte al CJ

banta_2

Schimbarea liberalilor din funcții n-ar fi o supriză pentru purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal. Victor Banța se așteaptă ca PNL-ul să rămână și fără postul de vicepreședinte de la Consiliul Județean Gorj, ocupat de Mădălina Ciolocoi. „Ne așteptăm să ne fie schimbați toți directorii PNL. Cei care au fost numiți politic vor fi revocați tot din considerente politice. Și doamna Mădălina Ciolcoi își poate pierde mandatul de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, dacă se va forma o noua majoritate în CJ”, a declarat Victor Banța.

Loading...

Citește și

Ce-i RECOMANDĂ Vîlceanu lui Chivu

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal îi transmite liderului PNL Rovinari, Laurențiu Chivu, că …

Un comentariu

  1. Bai Giorgele, cum adica CEO nu e angrenat politic???? Ce-ai ba, esti nebun? Pai Ciurdel, Antonie, Medintu, Secu, vrei sa spui ca nu sunt membrii de partid? Bai baiatule, ce-i cu tine? Sti ca esti pus politic acia? Ca doar nu ai fi dat vreun concurs sau ai fi tu vre-o somitate, vreun geniu nedescoperit? Bai baiatule, vino si tu cu picioarele pe pamant. Ti-e frica sa nu ramai fara Duster?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.