SCENĂ ca-n FILME, la Târgu Jiu! Unde și-a DUS un târgujian IUBITA și ce i-a mărturisit de față cu TOȚI PRIETENII! Ce a APĂRUT pe CER


Cererea în căsătorie este una dintre cele mai frumoase și speciale momente trăite de viitori soți, așa că, plecând de la această idee, un tânăr din Târgu Jiu și-a cerut iubita de soție într-un mod cum numai în filme vezi. Acesta, ajutat de câțiva prieteni, și-a dus iubita într-un loc unde o aștepta un banner imens pe care scria „Vrei să fii soția mea?” , un tort, șampanie dar și un mic spectacol pirotehnic. Întreaga „operațiune” a fost filmată și urcată pe internet, acolo unde a reușit să se viralizeze rapid. În mai puțin de 24 de ore, filmulețul cu cererea în căsătorie a ajuns la peste 3.500 de vizualizări. Zeci de internauți i-au felicitat pe cei doi și le-au urat „Casă de piatră!”.

Loading...

Citește și

Te topești de drag! Cât de FRUMOASĂ este fiica primarului Filip de la Rovinari! Imagini de la slujba de BOTEZ!

În weekendul care tocmai a trecut primarul orașului Rovinari, Robert Filip și soția sa Ana …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.