Schimbare de program la CEO

ion-ruset_1

Administrația Complexului Energetic Oltenia anunță că se va trece la un program de 6-7 zile de lucru în cariere. În Mehedinți, la Husnicioara, deja s-a trecut la un program de livrări de 7 zile pe săptămână din cauza cererilor foarte mari de cărbune. 

Șeful Departamentului de Relații cu Comunitatea din cadrul CEO, Ion Rușeț, a declarat că CEO va salva și în această iarnă Sistemul Energetic Național. Pe zona minieră lucrăm, în program de 6, 7 zile, în regim de iarnă. Nu numai vara e important CEO iar programul a fost hotărât de conducerea Diviziei Miniere”, a mai spus acesta.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.