Schimbări importante la depunerea declarațiilor unice la Fisc


Schimbare importantă anunțată de ANAF! Fiscul a actualizat formularul online pentru generarea şi completarea declaraţiei unice. Declaraţia trebuie depusă pentru a fi definitivate veniturile pe anul 2018, precum şi pentru a fi estimate veniturile din acest an.

Gorjenii trebuie să se grăbească pentru a-și completa și depune declarația unică la Fisc. Termenul limită de depunere este data de 15 martie și trebuie depusă de către persoanele fizice sau persoanele fizice autorizate care obţin venituri din activităţi independente.
Printre cele mai importante modificări care au apărut la regimul declaraţiei unice, se numără şi:
• apariţia rubricilor pentru stabilirea impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale datorate pentru anul 2019
• apariţia unei secţiuni pentru declararea impoitului din jocuri de noroc în urma participării la jocuri de noroc online şi festivaluri de poker, realizate în perioada 1 ianuarie – 22 martie 2018.
• modificarea secţiunii privind destinaţia unei sume din impozitul datorat pe venitul net/câştigul net anual impozabil, pentru susţinerea entităţilor nonprofit/unităţilor de cult sau acordarea de burse private

loading...
Loading...

Citește și

Arestat preventiv după ce și-a omorât tatăl

Tânărul din Ciuperceni, acuzat că, luni seara, și-a lovit tatăl în cap cu o sapă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: