SCHIMBĂRI în SONDAJUL PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu


Vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta, a fost scos din studiul sociologic. Vicepreședintele PSD Târgu-Jiu a fost introdus în acest studiu.

Liderii PSD Gorj au făcut modificări în lista cu persoanele care sunt sondate pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Târgu-Jiu. Claudiu Manta nu va mai fi sondat. În schimb, Luis Popa a reintrat în cursa internă, deși, inițial, nu fusese introdus în sondaj. Social-democrații vor comunica rezultatele studiului în luna ianuarie. „Mi se pare normal să nu confirm sau să infirm o astfel de informaţie, pentru că persoanele din conducerea partidului trebuie să facă comunicarea. După cum ştiţi, eu mi-am exprimat lipsa de interes pentru a participa la o astfel de cursă, pentru că cred că sunt persoane mult mai potrivite din cadrul PSD Gorj să câştige Primăria Târgu-Jiu. Am discutat cu cei din conducerea partidului. Nu mă dau înapoi de la nicio bătălie electorală, ajut în continuare PSD Gorj cu tot ce pot, indiferent de candidatul care va fi stabilit pentru Primăria Municipilui Târgu-Jiu”, a declarat Manta.

Ce spune Popa

Introdus, până la urmă, în sondaj, Luis Popa așteaptă, acum, să vadă rezultatele finale ale studiului. „Din câte am înţeles, fac şi eu parte din acest sondaj. Acum , aşteptăm să vedem în luna ianuarie, când se vor da rezultatele oficiale, cine face parte şi cine nu din acest sondaj. Eu am întrebat, în urma acelor ştiri apărute în presă pe surse şi mi s-a confirmat că sunt şi eu inclus în acest sondaj. Nu ştiu dacă eram inclus de la început. În momentul în care am întrebat, mi s-a spus că sunt inclus”, a conchis fostul șef al societății Polaris.

Loading...

Citește și

Alocațiile, înlocuite cu vouchere!

Modul de acordare a alocațiilor de stat pentru copii ar putea fi modificat. Mai exact, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.