Școala de Bani pe Roți – Caravana FLIP, a ajuns la Târgu jiu

● Școala de Bani pe Roți – FLIP ajunge pe 25 aprilie la Târgu-Jiu și va staționa până pe data de 11 mai în Piața Prefecturii;
● Școala de Bani pe Roți este un proiect al BCR dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, care are ca scop dezvoltarea nivelului de educație financiară. Cei mici participă la ateliere interactive, organizate într-un camion special amenajat, unde aceștia învață regulile de bază pentru o mai bună gestionare a banilor;
● Ediția de anul trecut a fost un real succes: peste 10.000 de copii din peste 200 de școli au participat la cursurile gratuite de educație financiară;
● În 2019, FLIP a călători deja în 3 orașe, Pitești, Craiova și Drobeta-Turnu Severin, unde profesorii Școlii de Bani au ținut ore de educație financiară pentru peste 3000 de copii.

Târgu-Jiu, 25 aprilie 2019 – Banca Comercială Română își continuă misiunea de a oferi românilor de toate vârstele ocazia să învețe regulile de bază ale unui comportament financiar responsabil prin ateliere dedicate. Primele 3 vizite la Pitești, Craiova și Drobeta s-au încheiat cu succes, astfel că FLIP ajunge pe 25 aprilie în următoarea destinație: Târgu-Jiu, unde va staționa până pe 11 mai. FLIP îi invită pe toți copiii interesați de educația financiară să ia parte la atelierele gratuite și să învețe cum își pot gestiona inteligent bugetul personal. Cei mici vor învăța secretele unui comportament financiar responsabil prin jocuri și activități interactive, special create de către specialiștii de la Universitatea din Viena.

Programul complet poate fi consultat mai jos, dar și pe site-ul scoaladebani.ro/peroti/program.

● Târgu-Jiu – 25 aprilie – 11 mai
● Râmnicu-Vâlcea – 13 – 30 mai
● Brașov – 1-20 iunie
● FLIP intră în vacanță – 20 iunie – 1 iulie
● Tabere la mare – 1 iulie – 10 septembrie
● Călărași – 12 septembrie – 2 octombrie
● Giurgiu – 4 – 21 octombrie
● Alexandria – 23 octombrie – 13 noiembrie
● Ploiești – 15 noiembrie – 10 decembrie

Atelierele de educație financiară prin joacă se desfășoară zilnic, în intervalul orar 08:15 – 18:00, iar înscrierile sunt gratuite. Școlile din Drobeta Turnu Severin și din localitățile învecinate se pot înscrie pe pagina www.scoaladebani.ro/peroti/.

“Suntem bucuroși de succesul pe care programul Școala de Bani îl înregistrează de la an la an. Copiii devin tot mai interesați de modul în care își pot gestiona bugetul personal și ne surprind constant cu întrebări interesante Curiozitatea lor ne dă motivația necesară să continuăm acest proiect. Ne dorim ca prin Școala de Bani România să devină una dintre cele mai educate țări din punct de vedere financiar.”, spune Nicoleta Deliu, coordonatoarea programului Școala de Bani.

Școala de Bani pe Roți este o inițiativă care face parte din programul național Școala de Bani derulat de BCR, care își propune să le vorbească românilor de toate vârstele despre cum își pot îndeplini visurile prin administrarea cât mai eficientă a bugetului personal. Pornit în urmă cu 2 ani, programul reunește în prezent 200.000 de români, care au absolvit cursurile gratuite oferite de către BCR. În 2018, 110.000 de cursanți ai Școlii de Bani au aflat cum să-și gestioneze mai bine bugetul personal și cum să ia decizii financiare mai bune printr-o planificare corectă. Cursurile au avut loc în sucursalele BCR (10.000 de adulți participanți), la sediile companiilor (20.000 de participanți), în universități, licee și școli (40.000 de participanți), în FLIP (10.000 de copii participanți) și în grădinițe (30.000 de preșcolari participanți). Adulții sau tinerii interesați să participe la cursurile organizate de BCR pot trimite un email pe adresa scoaladebani@bcr.ro pentru a se înscrie la cursuri sau pot solicita acest lucru în sucursalele județene BCR.

loading...
Loading...

Citește și

Mai multe obiecte pierdute se află în posesia polițiștilor locali din Târgu Jiu!

În perioada 23.06.2019 – 14.07.2019, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: