miercuri , 11 decembrie 2019 - 10:25

Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu a pregătit un program bogat luna aceasta


Școala Populară de Artă are în palmares o serie de evenimente în perioada următoare. Printre ele se numără Festivalul Folcloric ”Hora Florilor” care va avea loc pe data de 06 iunie 2019, ora 19:00 în comuna Padeș, la Căminul Cultural Cloșani. Spectacolul este susținut de Ansamblul de Datini și Obiceiuri ”Roua” din Cloșani, coordonat de prof. Carmen Sarcină, și Ansamblul Folcloric ”Maria Lătărețu”, dirijor Constantin Argint. Intrarea va fi liberă.

Evenimentele continuă cu Festivalul Național de Balet şi Dans Modern „ÎN PAŞI DE DANS SPRE INFINIT”, care va începe în data de 8 iunie, ora 11:00 pe scena Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu – pentru participanții la secțiunea balet, și, tot, cu începere de la ora 11.00, pe scena Teatrului de Vară din Târgu Jiu, sediul Școlii Populare de Artă– pentru participanții la secțiunea dans modern. Acest festival se adreseaza cursanților disciplinelor de balet și dans modern din școlile populare de artă, cluburi ale copiilor și alte unități școlare din țară. Se anunță o competiție acerbă, până în acest moment s-au înscris în jur de 400 copii și tineri foarte bine pregătiți din Alba Iulia, Slatina, Orșova, Vâlcea, Oradea și Craiova.
Seria evenimentelor continuă cu Zilele Şcolii Populare de Artă, în perioada 10-14 iunie 2019. Vor fi expoziții de pictură, artă decorativă, arta lemnului, țesături, spectacole folclorice, spectacole de muzică ușoară, balet, dans modern.

Programul din cadrul Zilelor Școlii Populare de Arte promite a fi, și anul acesta, unul de excepție:
Luni, 10 iunie, începând cu ora 10:00, pe scena Teatrului de Vară din Târgu Jiu, sediul Școlii Populare de Artă, veți putea vizita expoziția cursanților noștri, de la disciplinele de pictură și artă decorativă.

Marţi, 11 iunie, ora 18:00, va fi susținut un spectacol susținut de cursanții claselor intrumente de suflat, dansuri populare, precum şi a soliștilor vocali din cadrul SPA.
Miercuri, 12 iunie, 18:00, iubitorii muzicii uşoară, balet şi dans modern sunt așteptați la un spectacol artistic plin de culoare, sub îndrumarea profesorilor coordonatori: Sorin Bivolaru, Constantin Șerbănescu, Doru Ciobanu, Camelia Costea, Carmen Mărgulescu și Gabriel Costea.
Joi, 13 iunie, ora 18:00, iubitorii de folclor se vor bucura de recitalurile soliștilor Scolii Populare de Artă.
Vineri 14 iunie, începând cu ora 10:00, meșterii populari își vor etala produsele în zona pietonală din centrul orașului Târgu Jiu, în căsuțele special amenajate pentru ei.
Amfiteatrul şi centrul pietonal al municipiului vor fi gazda evenimentelor
noastre. În caz de vreme nefavorabilă, Sala Sporturilor va fi gazda evenimentelor.

loading...
Loading...

Citește și

DISCUŢII privind realizarea unui SPITAL MUNICIPAL la Târgu-Jiu

Marcel Romanescu a prezentat, marţi, într-o conferință de presă, noutăţile legate de noi investiţii în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: