Școala veche de la Ploștina se transformă în sală de evenimente! Consilierului patron nu i-a ieșit pasența cu căminul de bătrâni


Consiliul Local Motru a votat proiectul primarului Gigel Jianu privind încurajarea inițiativei unui investitor din Timiș de a realiza la Ploștina, pe terenul și în clădirea fostei școli din localitate, o sală de evenimente care ar crea 20 de noi locuri de muncă. Investiția de 300.000 de euro, propusă de societate, a fost pe placul majorității aleșilor care au declinat planul celor patru Ioni din CL care veniseră cu propunerea de a realiza, pe acel loc, un cămin social. Consilierii, care știau că inițiatorul proiectului este chiar patronului unei astfel de săli din oraș, au înțeles jocul făcute de respectivul și, mai mult, chiar cei cu propunerea au dat înapoi când au văzut reacțiile negative ale cetățenilor de pe rețelele de socializare.

Primăria Motru nu a renunțat nici la proiectul cu căminul propus de patru consilieri de la ALDE, UNPR și un independent, cu precizarea că instituția va pune la dispoziția inițiatorilor un alt loc decât școala Ploștina. Acest amendament a fost făcut, de altfel, chiar de inițiatorii proiectului, care au realizat că au fost demascați și criticați de cetățenii care au realizat că ei nu voiau să vină investitori în Motru, iar clădirea fostei școli să fie reabilitată.
Astfel, proiectul lui Jianu a avut câștig de cauză, acum investitorul din Timiș putând să demareze procedurile necesare autorizării și avizării investiției.
Consilierii locali așteaptă ca școala închisă din Ploștina să devină, în curând, un frumos complex de evenimente care să creeze oportunități privind locuri de muncă și să încurajeze și alți investitori care să vină în zonă.

loading...
Loading...

Citește și

DRAMA MICUȚEI SORINA, fetița de numai 8 ani, luată de la familia care a crescut-o și dată spre adopție în SUA, a scos în stradă peste 300 de persoane! Autoritățile statului, IMPASIBILE!

Peste 300 de persoane au protestat, duminică, la Baia de Aramă, empatizând cu familia Șărămăt, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: