duminică , 23 februarie 2020 - 17:07

Școli goale în municipiu din cauza virozelor! Un consilier local trage un semnal de alarmă


Consilierul local, Cosmin Morega, a tras un semnal de alarmă către conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj și către directorii de școli de pe raza municipiului Motru cu privire la numărul cât mai mare, de la o zi la alta, al virozelor de diferite tipuri care afectează populația școlară din oraș. Mai exact, săptămâna trecută, spune alesul local, la școlile din zona municipiului, mai mulți elevi au lipsit, tocmai din cauza acestor viroze.

Cadrele didactice și-au desfășurat activitatea cu un număr restrâns de elevi, ajungându-se chiar la 3-10 copii într-o clasă . „Ar fi de luat în calcul, pentru următoarea perioadă, bineînțeles, după o analiză serioasă a acestei probleme, chiar suspendarea temporară a orelor de curs sau monitorizarea strictă a elevilor și aplicarea restricțiilor ce se impun în astfel de cazuri. Observăm cu toții că aceste viroze devin din ce în ce tot mai greu de stăpânit și greu de prevenit. Totodată, și părinții trebuie să înțeleagă că la cel mai mic simptom sesizat la copii să evite scoaterea în comunitate (școală) pentru a nu se răspândi această boală de sezon”, a transmis viceprimarul pe pagina sa de Facebook. Alesul susține că atât părinții cât și oficialii din Educație trebuie să fie responsabili pentru a diminua efectul acestor viroze.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.