Se ANUNȚĂ PROTESTE extreme în CEO!


Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia anunță că, dacă liderii SMEO vor organiza proteste, li se va alătura.

Conducerea Sindicatului Mine Energie Oltenia a decis, luni, să apeleze la proteste în perioada următoare, dacă șefii CEO nu vor majora lefurile minerilor și energeticienilor și nu vor rezolva problema discrepanțelor salariale. La întâlnire a participat și Sorin Boza. Managerul companiei de la Târgu-Jiu le-a cerut sindicaliștilor să nu declanșeze proteste extreme săptămâna aceasta. Vrea să vadă dacă guvernul va aproba rectificarea bugetară. Liderul sindical din zona Motru, Nicu Bunoaica, spune că, dacă SMEO va organiza mișcări de stradă, li se va alătura. „SMEO e un sindicat mare majoritar din CEO. Eu, cu sindicatul meu mai mic, îl susțin, pentru că aceste revendicări le-am trimis și eu ministrului, referitor la o anumită sumă de bani dată în mod egal tuturor salariaților. Așa este corect, pentru că majoritatea salariaților au salarii de mizerie, plus un fond de promovare, dar numai pentru cei cu clase mici. Nu pentru clientela sindicală sau politică, cum a fost până acum. Eu susțin sindicatul SMEO. Și domnul Boza a participat la o întâlnire a sindicatului în care i s-a mai dat o păsuire pentru această săptămână pentru a vedea dacă, totuși, rectificarea de buget ajunge la noi. Domnul Boza a cerut să așteptăm rectificarea, pentru că, să nu uităm că există și o economie la fondul de salarii. Acea economie trebuie împărțită în salariile oamenilor. Dacă nu se va întâmpla asta, bineînțeles că voi ieși în stradă cu SMEO”, a declarat Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

Rotaru, Stan și Mosor își caută partid. UNPR și ProRomânia, recycle bin!

Unele dintre cele mai controversate personaje publice ale Gorjului își caută susținere politică, în această …

Un comentariu

  1. Domnule Boza, cat personal ai in Craiova , str. Unirii care nu produc nimic? Se pare ca acolo aduni toti lipitorii de afise PSD si ALDE din Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.