Se caută încă un purtător de cuvânt la Poliția Gorj! În ce va consta proba practică


Poliția Română a dat startul angajărilor din sursă externă. La IPJ Gorj este scos la concurs un post de ofiţer specialist I, cel de purtător de cuvânt.

Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă sau studii universitare de licență, ciclul I de studii universitare, în sistem Bologna. Înscrierile se vor încheia pe 22 ianuarie, iar după examinarea psihologică și medicală urmează două probe: cea practică și testul scris, care va consta în rezolvarea unui test-grilă. „Proba practică va fi proiectată astfel încât să se aprecieze cât mai corect potențialul de utilizare în context profesional a acelor aptitudini și abilități personale care sunt indispensabile realizării atribuțiilor postului și poate consta, în funcție de atribuțiile postului scos la concurs, în demonstrarea unor abilități, cum ar fi: redactarea unor instrumente de lucru în relația cu presa, intervenție într-o situație standard, descriere a unei situații standard observate. Conform calendarului aprobat, proba practică se va desfăşura în perioada 13.03-15.03.2019.

Data, ora şi locul unde se va desfăşura proba practică se vor stabili, în funcţie de numărul candidaţilor. Proba practică este probă de concurs eliminatorie. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi《respins》. Candidaţii declaraţi «respins» la proba practică nu vor fi planificaţi la proba scrisă.

Proba practică poate fi contestată o singură dată, în termen de 24 de ore de la data publicării anunţului cuprinzând rezultatele, iar admiterea contestaţiei determină replanificarea candidatului şi susţinerea din nou a probei”, au precizat reprezentanții IGPR.

Proba scrisă va consta în rezolvarea unui test grilă, elaborat de către Comisia de Concurs din cadrul IGPR, din tematica şi bibliografia recomandate, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidaţii şi va avea loc la data de 30 martie 2019. Numărul de subiecte va fi stabilit de Comisia de Concurs. Durata de rezolvare a testului este de trei ore. Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obţină cel puțin nota 7.

IPJ Gorj are acum un singur purtător de cuvânt, Miruna Prejbeanu, după ce Andrei Lazăr a decis să lucreze în Capitală.

loading...
Loading...

Citește și

Temutul radar pistol, scos pe șoselele din Gorj

Poliția a pus toate radarele pe vitezomanii din Gorj, în weekend. Zeci de șoferi au …

Un comentariu

  1. Castiga bani cu sondaje
    Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2,5€ pentru un sondaj
    Bonus la inregistrare 1,50 Euro
    Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
    https://bit.ly/27Y30zS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.